Ukens treningsplan – og litt framgang!

God mandags morgen kjære dere:) Er dere klare for en ny uke? Jeg er mer klar enn jeg har vært på lenge! I går føltes formen etter hvert ganske bra, i tillegg til at treningsøkta gikk over all forventning – IGJEN! Selv om jeg var litt stiv i nakken og hadde litt småvondt i hodet var det bare å gi gass. Ikke vanskelig når jeg hadde med meg så fine treningspartnere. Takk Bård og Lene for at øktene går så det suser for tida! Har jo også overlevd hele 2 dager med litt lavere energiinntak og er storfornøyd med det. Og det vises også – for formen føltes enda bedre i dag! Så måtte bare sjekke status… Og jo da, nesten 3, tre, kilo ned siden fredag. Og da måtte jo selvfølgelig målebåndet fram også. Hyggelig start på dagen der, gitt! Ikke mange som har sånne forandringer i løpet av en helg, hihi:)

Her har dere min treningsplan for uka. I kveld blir det altså en 3000m innendørs gjennom Trøndersk Vinterkarusell. Tenk at jeg løper dette frivillig… Det hadde jeg vel ikke drømt om da jeg løp den siste befalstesten i Forsvaret. Mye som forandrer seg, gitt! Onsdag og torsdag er jeg litt usikker på foreløpig, da jeg reiser til Gøteborg på kick-off. Litt usikker på treningsmulighetene der på onsdag, men jeg kommer hjem i OK tid på torsdag så det blir cardio en av dagene og treningsfri den andre:)

I tillegg blir det litt av dette hver dag:

Ikke det morsomste i verden, men alt for å bli helt bra i skuldra!

Tenk at vi allerede har kommet til uke 7… HYL! Det går så fort! På en måte bra, og på en måte skummelt… Dagene flyr av gårde, og konkurransene nærmer seg faretruende fort… Krysser fingrene for en kjempeframgang denne uka – jeg har ikke tid til noe annet. Det skal vel fortsatt være nok tid, men det avhenger av at det er litt framgang. Nok tid og god tid er to helt forskjellige ting!

God treningsuke!

3 tanker på “Ukens treningsplan – og litt framgang!

  1. Hahaha, jeg lo litt for meg selv da jeg hørte sangen til rehab-videoen 😀 Gratulerer med fremgang, forresten! («Have fun, train hard, go home» er forresten et helt annet uttrykk enn det jeg slaktet i et tidligere innlegg, så null p der 😉 Jeg har ikke noe imot dét!)

    Det er sånn at du skal stille i gp også, ikke bare sandefjord open? Det passer i så fall perfekt! Jeg vil komme og se på (og jeg skal bake cookies 😉

    • Satser på både Sandefjord og Oslo, ja! Ikke så store ambisjoner om Oslo for nivået er vel ganske mange hakk høyere, men det er jo da man får svar på hvor man ligger i forhold til de beste. Og det er jo øy… Tror jeg? 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s