På bare en liten uke…

I går hadde jeg og Siv en liten runde på gulvet på ELIXIA igjen. Her øves det på poseringer og T-walk over en høyhælt sko, og det går litt bedre for hver gang. Det blir bare mer og mer slitsomt, men det betyr vel bare at jeg klarer å stramme litt mer for hver gang!

Her ser dere bildene fra i går. Formen kommer sakte men sikkert, men enda er det mye som skal av.

Under har jeg klistret inn bildene fra sist uke, og det er vel mulig å se en aldri så liten endring på formen… Eller er det bare meg som ser det?

 

Ellers så har vel flere fått med seg at det stormer litt rundt Kaliber om dagen. Jeg vet ikke noe mer enn det som står i media når det gjelder den saken, men synes selvfølgelig det er kjedelig at sånt skjer. Men, selv om det kanskje blir noen ekstra humper i veien fram mot konkurransen, så gjelder det bare å holde tunga bent i munnen og fokusere på det jeg skal gjøre for at jeg skal komme i form. Treningen har jeg fortsatt god kontroll på, dagens økt ble helt OK, var litt trøtt og sliten etter en sen kveld i går så det ble en veldikeholdsøkt – med fokus på å ikke gjøre det dårligere enn sist uke. Siden kroppen føles litt mer sprø og kjeksete i tillegg, halverte jeg vekta og doblet repetisjonene på strake markløft i forhold til sist uke. Godt å pumpe litt også:)

Nå er jeg egentlig bare litt trøtt og sliten, så resten av kvelden skal tilbringes med verdens beste samvittighet i sofaen – med litt matlaging innimellom… Har 3 eggehviter som jeg ikke har bestemt meg helt for hva jeg orker å gjøre med enda. Steke? Fryse? Blande med mager kesam?

Lagde jo en kake til meg selv her på tirsdag da det var Valentines Day. Marengsbunn med krem av jordbær og mager kesam. Det er jo selvfølgelig viktig å gi seg selv litt ekstra oppmerksomhet på denne dagen når ingen andre gjør det! Det er mye glede i god mat vet dere.
Mm mm mmm♥

Ha en fin søndagskveld alle sammen! Jeg skal prøve å være en litt flinkere blogger neste uke:)

SO LONG!

17 tanker på “På bare en liten uke…

 1. Hele saken om Kaliber og det som skjedde i helga er utrolig synd for sporten. Jeg håper du finner noen som kan hjelpe deg mot konkurransen og at ikke dette går utover deg og den innsatsen du har lagt inn.
  Jeg har et par spørsmål til deg:
  1. Hvordan søtet du marengsen? Jeg ELSKER marengs, men det er jo uaktuelt å lage med sukker. 🙂 Kan man lage marengs med stevia kanskje?
  2. Dette er kjempepersonlig og du må absolutt ikke svare: Jeg vet at det i fitnessmiljøene er ganske akseptert med silikonbryst. Puppene består jo for det meste av fett og det er jo naturlig at de forsvinner når man har veldig lav fettprosent. Mange har et ønske om å beholde sine kvinnelige former og velger derfor silikon. Hva tenker du om dette, og har du noensinne vurdert det (jeg synes IKKE du trenger det altså, jeg synes du er flott)?

  • Det har allerede ordnet seg;)

   Jeg brukte sukrin i marengsen. På 3 eggehviter brukte jeg vel ca 4 ss sukrin, og noen dråper stevia vanilla creme. Noen synes smaken blir veldig rar – jeg synes det er kjempegodt!

   Når det kommer til silikonpupper er dette noe jeg selv aldri har vurdert, selv om jeg synes det er litt trist at sensoren på pulsbeltet stikker lenger ut enn puppene om dagen. Når fettet forsvinner så forsvinner som du sier også de kvinnelige formene. Siden jeg stort sett lever i treningstøy kan det fort bli litt kjønnsløst, men jeg trenger ikke silikonpupper for å rette på det. Det holder med litt fint blondeundertøy, litt bling-bling, en rosa lipgloss, et par høye hæler, en kjole eller en fin neglelakk. Ganske mye billigere er det også – og helt uten risiko (med mindre man går for høye hæler på holkeføre, da…:)

   • Det høres ut som om du har god kontroll på femininiteten, ja. Det er bra. Jeg har alltid vært litt overrasket over at så mange fitness utøvere velger silikon, men jeg skjønner jo hvorfor. Synes det er flott at noen (du) greier å finne andre måter å fremheve dette på uten å måtte ty til inngrep. Kudos til deg for det!

  • Hahaha, du skulle bare visst! Jeg er veldig, veldig høyrehendt. Jeg er så ekstremt dårlig finmotorisk at jeg holder gaffelen i venstre hånd på samme måte som en gjennomsnittlig 5-åring når jeg spiser;)

   • Hahaaa! Så rart.. Jeg syntes du ser større ut på venstre side.. 😛 Hehee.. MY bad!.. Men du skal ha for motorikken da.. 😉 Ser forresten STOR forskjell på de to bildene. Du har slipt mye siste uken! Dette går veien. Lykke til!

 2. Skal si det var en skikkelig forandring der ja 🙂 🙂 Merkelig hvordan formen plutselig skyter fart fremover, og i perioder kan stå ganske stille.. Den lever sitt egent liv av og til, til tross for at man som oftes sender den like signaler hver uke 🙂

  Du er sinnsykt bra ut!! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s