Grøt… Eller pannekaker?

Jeg har lagd pannekaker av grøten min. YES, YOU HEARD ME:D

Pannekaker er jo bare sååå godt – så dette prosjektet var en utmerket start på uka kan du si. Jeg tok grøtingrediensene og la til noen superingredienser (du vet sånne omtrent uten kalorier) og lot det stå til. Lykken var STOR da jeg skjønte at dette faktisk kom til å fungere!

Kristines havrepannekaker
– 40 g finmalt havregryn
20 g bakepro (evt med smak)
– 3 eggehviter
– 1 ts bakepulver
– 2 ts pofiber
– 1 ts fiberhusk
– 1/2 ts salt
– 1 ss sukrin
– 1 1/2 ss vann

Her er det bare å piske i vei til du får en klumpfri røre. Jeg har bare lagd det denne ene gangen, så om alle ingrediensene er nødvendig vet jeg ikke – da tenker jeg spesielt på bakepulver, pofiber og fiberhusk. Pannekakene ble ganske tykke (bakepulver), så de egnet seg dårlig for å rulle sammen. Med litt justeringer av røra så lar det seg kanskje gjøre?

Spises med hva du måtte ønske! Syltetøy, brunost, honning… I røra kan du selvfølgelig putte i typiske pizzakrydder, og så kan du jo legge på litt tomat, skinke og hvitost mens den andre siden steker ferdig?

GOD FROKOST!

1 tanke på “Grøt… Eller pannekaker?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s