Kristine the cracker

Ikke som i dop – men som i kjeks. Jeg føler meg som en kjeks. En sånn sprø en som knekker bare du ser på den. Dagens styrkeøkt ble ikke noen høydare akkurat… Selv om energien var veldig bra ved start, så ble økta i dag tung… Økte på den første beinøvelsen og var superklar for å knuse på med resten av kroppen, men der var det ikke mye framgang å spore gitt. Æsj. Man kan ikke bare ha bra dager, men nå fikk jeg vondt på litt feil steder under militærpressen, skuldra krangler litt på pull-ups selv om jeg har byttet grep, og bicepsen var svak. I tillegg var jeg av en eller annen grunn så støl i magen at jeg trodde bukveggen skulle revne under mageøvelsene. JAAA JAAA!

Det kunne derfor ikke passet bedre enn at jeg tilfeldigvis møtte på arbeidsgiveren min for PF-produktene på Rema1000 – og han hadde bilen full av varer han ikke visste hva han skulle gjøre med. Vitaminer og mineraler i lange baner – HURRA!

Daily Vit – Daily Min – Joint Strength Pro
Nå skal denne skrøpelige skrotten få dekket hele dagsbehovet av vitaminer og mineraler, samt få tatt godt vare på både sener og ledd i tiden framover.

Fikk også med en fin liten samling av de nye barene Big 100: 

PF Big 100 er en ny bastion av en Proteinbar fra PF. Smekkfull av protein og energi, overtrukket med peanøtter og karamell. Superbra smak, fullpakket med bra fettsyrer og protein. Hele 416 Kalorier i en jafs. 

Vi garanterer at du blir FORNØYD med denne. 

Foruten et fett design og en rå displayeske så leverer denne baren akkurat det vi gutta vil ha. Masse kalorier i en herlig smak, Akkurat hva vi trenger mellom de faste måltidene for å holde maskinen igang. 

Smakspanelet gråter, så godt på smak at det sansyneligvis er ulovlig!

Hva gir du meg? Sjokolade OG karamell OG peanøtt? I samme proteinbar? Det er ikke bare smakspanelet som gråter – jeg hyyyler! Jeg tør ikke smake på en liten bit en gang, for jeg vet nemlig ikke hvordan man spiser en del av en proteinbar – jeg vet bare hvordan man spiser hele. Jeg sendte med Lene et par stykker, resten havner i skapet sammen med de magiske Oh Yeah!-barene jeg kjøpte med fra Sverige. Og der skal de få ligge og godgjøre seg i 2 måneder… FOR I DAG ER DET BARE 2 MÅNEDER IGJEN TIL OSLO GP!!!

Mye er klart, og noe mangler. Jeg har kjøpt reise og bestilt time for sying av drakt hos Sefa. Jeg har flybilletter og hotell til Sandefjord. Jeg har flybilletter til Oslo. Jeg har bestilt farge til Sandefjord og time til negler hos Lisa, som også skal legge farge på meg i Oslo. Jeg har bestilt time til påsetting av hår hos søte Astri på Urban på Lade Arena. Jeg har forbedømmingssko. Jeg har kanskje finalesko – det finner jeg ut i morra når jeg henter de på posten! Det jeg enda ikke har bestemt meg for er farge og steinsetting på finaledrakten. Noen som har gode forslag Tips mottas i alle fall med største takk:)

Etter trening i dag tok jeg med meg Lene hjem på middag! Lagde kyllingsuppe thaistyle, og den ble heldigvis godt mottatt:) Da føler jeg ikke at smaksløkene er helt skrudd på grunn av diett, hihi! Serverte skumkake til dessert – også til stor begeistring.

Den ble kanskje ikke så fryktelig fin, men den smakte fryktelig godt! Eggehviter er så gøy:)

Nå skal jeg ta med meg småvondtene mine og en varmeflaske og komme meg i seng. I morgen venter en ny dag med oppvarming hos min fine sponsor MySun etterfulgt av en runde hos Din Naprapat som holder til i samme bygg. Spent på om rehab’en har gitt resultater – i tillegg til at det er et par småting til jeg vil ha undersøkt. Og så jobb da:) Litt kontor og litt PT og litt instruktør – fin onsdagsmix!

6 tanker på “Kristine the cracker

 1. Synes det høres ut som du har full kontroll;)
  Men det var den finaledrakten! Fikk en visjon her med lilla antrekk sammen med det rå røde håret vi skal fikse:)) lilla+rødt=kult!;)
  Stå på videre søte du. Håper kroppen føles bedre på onsdag:))
  Hilsen Astri

 2. Det er disse treningene som ikke alltid går som man vil, og plutselig kommer en overraskende opptur igjen. Du er kjempeflink uansett! 🙂
  Håper skulderen ikke blir verre… Kanskje du skal kjøre alternativt for militærpress og chins. Lettere hantelpress/sidehev og heller nedtrekk?

  Og jeg må si jeg syns du er utrolig heldig som har den sponsoren du har! Jammen sprer de ikke rundt seg med varer! hehe.

  Og en skryteting til: Jeg digger eggehvite oppskriftene dine. Du er så kreativ!
  Sånn, nå har jeg ikke mer 😉 Ha en kjempefin onsdag!

  • Lurer på om jeg skal prøve å trene litt mer på følelsen framover nå. Skal snakke litt med naprapaten, og med coachen. Så lenge jeg ikke mister noe av muskelmassen og holder meg skadefri er vel det det aller viktigste!

   Er ikke sponset av PF, men jeg får produkter fordi jeg gjør demo for de på Rema1000 og Obs!. Lillebroren min er sponset og har gjort om pikerommet mitt til proteinpulverlager. Bøtte opp og bøtte ned…

  • Det er bare 3 eggehviter, 4-6 ss sukrin, vaniljeessens og 6 gelatinplater. Stivpisk eggehvitene, tilsett sukrin litt etter litt, tilsett vaniljeessens og pisk inn gelatinen i en tynn stråle til slutt. Ha litt kokos på et fat, sett ringen av en springform over og bre blandingen over. Evt del røra i to og tilsett litt kakaopulver i den ene delen som jeg har gjort her:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s