Sol, sol, kom igjen!

Det er ikke akkurat vinterferievær i Trondheim denne uka – som får såvidt er SAMMA FOR MEG – for jeg har ikke vinterferie! Det regner, det blåser, det er surt og kaldt og skikkelig holkeføre. Jeg må ikke være ute – så jeg skal innrømme at jeg holder meg mest inne…

Og hvorfor ikke, når det er der sola er?

Jeg skulle jo egentlig sole litt i går i samme slengen som jeg var hos naprapaten, men på grunn av sykdom ble behandlinga flyttet til i dag. Så da flytta jeg like gjerne solinga også, siden MySun ligger i samme bygget som Din Naprapat som jeg går hos nå. Det er lite som er så avslappende som å legge seg i en solseng og varmes opp. Du får liksom ikke gjort så mye annet mens du ligger der – kall det gjerne tvungen avslapping.

Har også fått masse fine solkremer som jeg skal teste ut! Dagens test:

Shocking Bronzer

Denne bronzeren er en perfekt løsning for folk med en naturlig mørkere eller brun hud som elsker en dyp og sterk tan eller ønsker å forbedre den.

Den kraftige virkningen av brunings komplekset er gjort sterkere og tryggere, ved å supplere den med beskyttende plantebaserte ekstrakter for å hindre brannskader, beskytter blodårer og leverer vitamin C som er en faktor involvert i produksjonen av kollagen.

Den fine sammensetningen av ingredienser bremser ned peeling, dermed produseres en dyp og langvarig brunfarge.

Et silkeaktig strukturert produkt med en sterk effekt.

En fruktig duft med tydelig undertone av banan er et perfekt supplement til den flotte kvaliteten på kremen.

Nå har jeg ikke spesielt brun hud i utgangspunktet. Nå som fettprosenten er relativt lav er den vel mer blå på grunn av alle blodårene som ligger ganske nær huden. Ikke spesielt fint, så derfor er det greit med litt tæn for å balansere hudtonen litt…

Men jeg blir glad av lukten – den minner om Hubba Bubba! Den er også veldig lett å jobbe med, trekker raskt inn i huden og oppleves hverken fet eller klissete. Jeg tør også påstå at huden er en nyanse freshere og brunere enn i dag morges – og det er DIGG!

Fantastisk god solseng også; megaSun 6800. Du vet, sånn med vifte og musikk og aircondition og aquacool og aroma og alle de greiene der. På mange solarium er den en  magisk grense på ca 11 minutter før du begynner å svette. Her ble i alle fall jeg bare varm – ikke svett – selv om jeg hadde vifta på ganske lav styrke. Utrolig godt! Holdt på å sveve inn i drømmeland et par ganger, og det er så godt!

Timen hos naprapaten var ganske oppløftende – rehaben har gitt resultater og jeg er mye bedre! Og så har det jo kommet til noen nye ting. Nedre trapezius er visst «en skikkelig pingle», i tillegg er jeg litt hoven i ryggstrekkeren på høyre side etter militærpressen på tirsdag. Så jeg har fått en ny øvelse i tillegg til de to jeg hadde fra før, og skal bare fortsette å trene som normalt:)

På grunn av litt vondt i ryggen kjørte jeg gerilja cardio på elipsemaskina i dag. Det fungerte overraskende bra, så det kommer jeg nok til å gjøre flere ganger. Jeg må tenke litt gjennom hva jeg skal gjøre med cardio framover nå… Føler ikke formen er noe bedre enn sist uke, så nå er det kanskje på tide å øke cardiomengden litt? For jeg har ikke lyst til å kutte enda mer på maten enda, nemlig! Skal snakke litt med min nye coach i morgen, og høre hva han tenker om dietten og treninga. Det er jo bare *gulp* 7 uker igjen til første konkurranse nå på søndag. Akkurat i dag så tenker jeg at jeg aldri i livet rekker å komme i form til da. Så – kanskje jeg bare skal slutte å tenke på farge på finaledrakten. Skoene kan jeg jo alltids bruke på byen. Jeg er i alle fall ikke i like god form nå som jeg var sist fredag – og det er dritt. Følte meg ganske bra fram til i går formiddag, og så var det akkurat som det skjedde et eller annet. Den der kroppen er så RAR! Hvordan skal jeg liksom klare å kontrollere det der sånn at formen treffer på riktig dag? Skjønner INGENTING!

Nok frustrasjon for i dag – best å legge seg og drømme om noe hyggelig i stedet for:) Og i morgen er det jo helg igjen – ingen grunn til å deppe med andre ord!

1 tanke på “Sol, sol, kom igjen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s