Verdens vakreste ord og jeg svever på en sky:)

JUHUUU! Fredag og bikini- og høye hæler-tid. Formsjekk og en liten poseringsrunde. Dette var første formsjekken med Håvard som coach, og jeg er veldig fornøyd. Etter litt dårlig følelse i går, og ikke sånn superdupermålinger i dag, så var det som musikk i mine ører å høre at «du er jo i rute»… Selv om det ikke har skjedd så veldig mye siden sist fredag, så ble vel konklusjonen etter å ha blitt kløpet litt i sideflesket og alt det andre flesket at jeg er litt hardere noen steder og at det ikke er noen grunn til å endre noe på dietten enda. Og det er for meg kjempefint, for det går fortsatt veldig bra å ligge der jeg gjør. Og jeg vil jo ikke gå noe lavere… Ikke burde jeg gjøre noe særlig mer cardio heller, så da så! Poseringene går også bedre, og det er jo ikke noe som er mer motiverende enn progresjon og framgang, så jeg gleder meg til uka som kommer!

Og så har jeg jo tidenes dilemma. Hva skal jeg spise i morgen? Skal jeg karbe, eller skal jeg ta et valgfritt middagsmåltid? Denne uka har jeg egentlig ikke tenkt så veldig mye på ekstra mat heller, så det tyder kanskje på at robothjernen er i ferd med å overta? Sånn det kjennes ut nå kommer jeg til å gå for et valgfritt måltid – men hva har jeg egentlig lyst på da? Kanskje det blir dagen for take-away sushi og film i sofaen? Hmmm…

Uansett – i morgen er det lørdag og jeg har INGEN avtaler. INGEN! Og det er så godt å tenke på… Jeg kan gjøre hva jeg vil – heeele dagen! Kjenner jeg meg selv rett kommer jeg sikkert til å sose vekk hele dagen, men vet dere hva – det er helt greit:) Den eneste planen jeg har er litt cardio fra morgenen av, og det skal jeg da klare.

Treningen i dag ble en litt annerledes økt – og det var helt FANTASTISK! Jeg har litt vondt i ryggen etter militærpressen på tirsdag, så jeg valgte å bytte ut de tunge knebøyene med beinpress i stedet. Kjørte litt fler repetisjoner også, og fikk bra trykk i musklene. DIGG! Droppet chins til fordel for supinert nedtrekk, også her ble det en litt annerledes opplevelse. Kjørte flat benk i stedet for skrå i dag, også den ga en bra følelse. Så jeg har vel egentlig bestemt meg for å trene litt mer på følelsen framover nå… Ta utgangspunkt i det programmet jeg har, og modifisere litt etter dagsform og hva jeg har lyst til. Gleder meg:)

Da jeg trente facepull i dag ble jeg litt nysgjerrig på hvordan det står til bak der under aktivitet fordi Lene og Bård hoia noe voldsomt da han kom vandrende inn i salen under et av settene. Bård filma det neste settet på kommando fra meg sånn at jeg fikk se selv, og tror dere ikke ha la ut filmen på youtube… Høres ikke noooe selvopptatt ut, men jeg deler den likevel jeg:)

Før jeg tar kvelden nå så skal jeg ta verdens største oppvask. Snill som jeg er tilbød jeg meg å ta alt av oppvask for lillesøster også, til tross for at det er oppvask etter en gedigen pizza med pepperoni og ananas. Og masse ♥st. Jeg kunne spist opp hele alene – men det tar jeg jo ikke sjansen på. Både fordi Torunn hadde klikka, og fordi jeg ikke har tid til å måtte kvitte meg med den. Men litt godis klarte jeg å lage meg selv også. Eggehviter da vet dere…

Stivpisket 2 eggehviter med sukrinmelis og tilsatte litt mintsmak. Hadde over litt av den «fantastiske» sjokoladesirupen fra Walden Farms som inneholder null kalorier og satte den i fryseren. Dere vet sånn der Dream-Is med mint? Den er selvfølgelig hundre ganger bedre, men dette var et bra substitutt for en sjel på diett:)

10 tanker på “Verdens vakreste ord og jeg svever på en sky:)

  1. Så godt med en følelse av framgang (i tillegg til den faktiske framgangen mener jeg). Det hjelper nok litt på motivasjonen 🙂
    Måtte le da jeg så filmen, vi bare løp rundt for ikke å bli filmet :p

    • Nei, jeg har ikke sovet dårlig en enesge natt:) Jeg får nå hjelp fra Håvard, klubblederen, som har hatt poseringstreningene med oss. Tviler ikke et sekund på at det blir bra!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s