Ukens treningsplan – og et stygt filmklipp…

Så er uka allerede godt i gang, og de to første av totalt 5 treningsdager er gjennomført. To treningsfrie dager på rad – hva skjer?

Fredag reiser jeg til Dombås for å jobbe på et snowboardrenn på lørdag, det eneste jeg skal jobbe på denne sesongen. Og akkurat i år er det veldig greit, det blir mye øl og taco på de helgene der, og det klarer jeg meg uten akkurat nå:)

I går var en litt sånn sliten-dag fra morgenen av, selv om helgen var en av de roligste på veldig lenge trodde jeg ikke det var sant da klokka ringte. Heldigvis kom det seg utover dagen, og det var bare gøy å ha time på kvelden. Styrkeøkta i dag ble litt annerledes enn de foregående øktene da jeg har valgt å kutte ned på settene og pausene og heller kjøre litt høyere intensitet. Litt mer pump… Var egentlig ferdig med økta da mitt personlige filmcrew entret styrkesalen, så det ble noen ekstra reps for show off. Jeg er ikke så sikker på om jeg egentlig liker det jeg ser da det liksom skal være meg, men jeg liker at det kan tyde på at jeg begynner å komme i form…

Det er egentlig veldig rart å se seg selv utenfra på denne måten. Jeg er utrolig spent på hvor det hele ender opp. Jeg er egentlig ganske facinert over hvordan man kan påvirke den der kroppen med mat og trening…

Så hadde jeg koselig middagsbesøk i kveld av Kristine:) Vi lagde helstekt ytrefilet av svin med sjampinjong og sjalottløk, fylt paprika og blomkålris. Det var i følge Kristine kjempegodt, så da har jeg fortsatt smaksløkene i orden. Hurra! Dessert ble det selvfølgelig også; sjokolademousse med bringebær. Noen som sa det var kjipt å være på diett? Moahaha!

Sånn ellers… Jeg har sendt påmelding til Oslo GP og Sandefjord Open i dag, og fått bekreftet fra Sandefjord allerede. Nå er det ikke så mye som mangler egentlig… Hotell i Oslo og litt sminke… Og å bestemme farge på finaledrakten! Har foreløpig en stemme på lyseblå og to på lilla. Flere som har en formening..?

Husk også KONKURRANSEN jeg har gående, hvor du kan vinne soltid for 200,- kr på MySun i Trondheim! Foreløpig er det bare to stykker som er med, så vinnersjansene er gode;) Du finner den ved å trykke på bildet til høyre.

3 tanker på “Ukens treningsplan – og et stygt filmklipp…

  1. Fy så rå du så ut på klippet! Dritkult!! 😀
    Jeg stemmer for lilla. Syns du gløder ekstra mye med det 🙂 Og fordi det er min favorittfarge 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s