Ukens treningsplan

Jadda… Jeg ble jo anbefalt å gjøre litt ekstra cardio denne uka… For meg er det litt vanskelig å vite hva som egentlig blir ekstra i forhold til hva jeg vanligvis gjør, da det varierer litt. Så jeg la inn en liten økt på elipsemaskina i går kveld,og i dag tok jeg bena fatt i stedet for bilen til Leangen for å se på hockeykamp… (Og aldri før har popcorn, vafler, pølser og chips luktet så mye som i dag… Frels meg noen!) Hadde egentlig tenkt å gå hjem igjen også, men jeg holdt på å fryse i hjel så da takket jeg ja til skyss! Så satser jeg på en liten spasertur i morgen tidlig, og en utendørs løpetur på fredag ettermiddag. Det gleder jeg meg faktisk veldig til, selv om det akkurat nå meldes regn. Det er ikke mye løping om dagen! Og jeg mangler jo det siste løpet av Trøndersk Vinterkarusell, og det skal jeg ha med meg for å ha gjennomført 4 av 6 som er kravet for premie (jeg driter i hva det er – men det er moro med premie uansett!). 3 km må jeg da alltids klare… Trodde egentlig det var neste uke, men etter litt nærmere research viser det seg at det ikke er før om to uker. Sykt spent på hvordan formen er da, men om ikke annet så skal jeg da alltids klare å de 3 km – fullføre skal jeg uansett! Må prøve meg på en intervall-økt på mølla igjen neste uke tenker jeg, for å kjenne litt på farten i kroppen. Etter at løpet er ferdig blir det fort en måned uten noe løping som helst. Jeg er ikke redd for at musklene mine skal forsvinne altså, men når fettprosenten er såpass lav så gnisser liksom leddene litt mer mot hverandre, så jeg tenker jeg skal spare knærne mine litt den siste perioden. Det får holde med beintrening!

Jeg lurer litt på å prøve meg på tunge knebøy igjen på torsdag, siden den hovne ryggstrekkeren ikke lenger føles så hoven. Skal til naprapaten igjen også da, så må klemme inn styrkeøkta før det besøket sånn i tilfelle jeg får juling igjen. Så blir det formsjekk og litt poseringstrening etter der igjen, så som dere skjønner trenger sitter jeg ikke og venter på at dagene skal gå.

Ingen storstilte planer denne helgen heller, og godt er det. Antakelig sesongens siste hockeykamp på lørdag ettermiddag så skal få med meg den, men bortsett fra det så skal jeg prøve å slappe av litt og bruke energien på gode treningsøkter. Ikke planlegge noen verdens ting, ta alt som det kommer og bare kose meg. Tenk – i helgen er det bare 5 uker igjen til første konkurranse… *gulp* Tror ikke det er plass til så mange fler hasselbackpoteter framover nå!

Men nå er det vel nok tankespinnerier fra meg for i kveld;) En god natts søvn nå, så er det ut på tur. Og så er det jo onsdag, hvilket fort betyr frokostprosjekt! Prøvde meg på kjeks sist uke, det gikk helt OK men i morgen satser jeg på å få til noen som er verdt å deles med resten av verden…

Sweet dreams!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s