Eksistens

Det er (var) lørdag. Lørdag, som tidligere har vært en ganske hyggelig dag, med litt ekstra mat og kos. Denne lørdagen? Veldig annerledes.

Trente styrke på minimalt med energi ganske tidlig. Det gikk helt OK, og det var faktisk litt motivasjon i å se nye detaljer på overkroppen siden sist:) Men det kjennes på sener og ledd at det er lite fett på kroppen nå, og jeg blir jo ikke varm når jeg trener så det er faktisk litt ubehagelig… Ikke en gang i badstua etterpå ble jeg svett, det gjorde bare vondt å sitte der siden huden ble tørr og stram. Heldigvis har vi dampbadstu også, så da ble det straks mye bedre:) Siden jeg fortsatt ikke har noe proteinpulver med sjokolade, så ble det en liten mix med Sweet Apple proteinpulver, Apple Pie Spice og litt maldonsalt på riskakene etter økta. Det proteinpulveret smaker ikke spesielt mye eple synes jeg, men blandingen minte meg litt om honning så det var en vinner!

Etter treningen var jeg bl.a. innom Rema1000. Nye Rema1000 på Lade Arena er faktisk verdens råeste Rema1000, og da den er ganske nyåpnet og full av folk på en lørdag var det selvfølgelig masse smaksprøver og mange gode lukter der inne. Men ikke for meg… Så, med to torskeblokker og en pose tomater vil jeg ikke si det var mye som minte om lørdag i handlekurva mi denne gangen, og tok meg i å tenke «du er jammen heldig» til han som sto foran meg i køa og kjøpte ost, kjeks, frukt og ingredienser til bacalao som de sikkert skulle ha som søndagsmiddag. Jaja. 6 uker….

Men til tross for en litt sliten dag, så kom jeg meg på sesongens siste hockeykamp. Jeg droppet cardio. Vurderte å gå til og fra ishallen, men i frykt for å ende opp med å sette meg ned et eller annet sted for å hvile litt og dermed bli sittende, så ble det motorisert ferdsel. Jeg tror nok jeg satt litt mer i løpet av kampen enn ellers, men det var jo ikke noe resultat å hoppe opp og ned for heller, så da var det kanskje like greit? 🙂

Det var sinnssykt godt å komme seg hjem i alle fall, spise en liten bit med røkt torsk og legge seg på sofaen med fjernkontrollen i umiddelbar nærhet. Heldigvis hadde jeg spart opp i overkant an en halv kilo av grønnsakene mine til kvelden, så da ble det da lørdagskos på denne lille frøkna også!

Jeg lagde dip av en boks mager kesam, løkpulver, hvitløkspulver, paprikapulver, litt cayennepepper, piffikrydder, sukrin og salt. Veldig fornøyd med den mix’en, og det var piffien som ga dip’en den ekstra piffen, hehe:) Av grønnsaker hadde jeg gulrot, kålrot, agurk og stangselleri. Etter dietten skal jeg huske på at dette faktisk er veldig godt, og at det alltid bør være, om ikke en erstatning, så i alle fall et tillegg til potetgull.

Kort oppsummert; I går kjente jeg altså litt på det med å eksistere. Når du inntar mindre energi enn det du bruker på kun å eksistere i løpet av en dag, så kan du si at det merkes. Spesielt når du innleder dagen med en styrkeøkt. Målet ble ganske enkelt å komme seg gjennom dagen med motivasjonen i behold! Breathe in, breathe out, one foot in front of the other… Når det gjelder den kommende uka, så vet jeg jo at det venter to dager med samme oppskrift som i går – lavt energiinntak og styrketrening. Heldigvis er dagen i forkant en dag med mer mat (som i dag, jippiii), som jeg forhåpentligvis klarer å nyttegjøre meg av! Det er vel en slags tilvenning dette som alt annet, nå har jeg vært gjennom første runde så da vet jeg jo litt hva som venter. Ikke at det nødvendigvis vil være lettere neste gang, men jeg vet i alle fall at det går. Dagen tar slutt uansett, den, og så lenge jeg får sove på natta så er det liksom greit:) Og som sagt – søndagen om 6 uker… Da vil jeg ha varme rundstykker med smør og brunost og et stooort glass appelsinjuice til frokost! High carb high fat, bring it on!

 

3 tanker på “Eksistens

 1. Dette høres utrolig slitsomt ut. Du har all sympati og jeg er kjempeimponert over selvdisiplin og innsatsvilje!
  Jeg lurte på en ting – fryser du mer? Jeg merker at jeg fryser lettere når jeg går på strikt diett, og med så lite fett som du har på kroppen så er det jo ikke så mye som holder på varmen?

  • Det er litt slitsomt akkurat nå, jeg skal innrømme det, men jeg er egentlig ikke ute etter sympati. Jeg har jo valgt det selv, og jeg vet jo at jeg kan stoppe når jeg vil. Men selvfølgelig, etter å ha lagt ned så mye tid og krefter, og forsaket en del ting på grunn av det, så er det jo bare å kjøre på frem til mål!

   Når det gjelder kroppstemperatur… Jeg fryser faktisk ikke noe særlig. Faktisk så vurderer jeg å byttet til sommerdyne fordi dundyna er litt for varm! Men om jeg begynner å fryse så får dere vel høre det;)

   • Nei, jeg trodde ikke du fisket etter sympati heller, du fremstår som veldig selvdisiplinert og motivert. Tøff! Du bør være (og er nok også) veldig stolt av innsatsen! Jeg krysser fingrene for deg. Veldig spennende å lese om din ferd mot konkurranse.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s