Frokostrundstykker med gulrot

Sinnssykt saftige – nesten litt for saftige kanskje? Men sååå gode! Etter å ha spist eggehviter og salat til frokost to dager på rad så aner dere ikke hvor FANTASTISK det er å spise noe brødaktig. Spesielt godt etter halvannen time ute i friskluft fra morgenen av. Vår? Det snør… Men det er OK, for det var begynt å lysne allerede kl 6 da jeg gikk hjemmefra.

Jeg er alltid veldig spent når jeg skal teste noe nytt, om hvor vidt det kommer til å henge sammen, holde seg luftig, om det hever eller i det hele tatt. På diett så har jeg liksom litt begrensede mengder mat, så det er liksom ikke bare å ta en desiliter ekstra mel… Nå har jeg jo satt opp dietten selv, og fra tidligere av vet jeg hva som kan erstatte hva. Jeg samlet all den ekstra karben for å få så mange rundstykker som mulig, så da kan jeg nyte dagens bakst opptil flere ganger! Litt av en luksus i disse dager skal jeg si dere;)

Kristines gulrotrundstykker

– 100 g havregryn finmales
– 50 g jyttemel
– 0,5 dl fiberhusk
– 1 kork Nyco fruktsalt (kan nok erstattes med Natron)
– 1,5 ts bakepulver
– 1 ts salt

– 150 g revet gulrot

– 150 g mager kesam
– 140 g hvite bønner

– vann

Bland alt det tørre, og tilsett gulrot. Mos bønnene sammen med kesamen med en stavmixer. Rør sammen med det tørre, og tilsett vann til slutt. Røra skal være litt klissete, men den skal henge godt sammen sånn at det er mulig å lage faste boller av den. Jeg fikk 5 passe store rundstykker. Jeg lot de stå i ovnen på 180° i ca 30 min. Avkjøl på rist.

De var fortsatt litt fuktige inni da jeg skar i de, men det gjorde ingen ting! Som pålegg brukte jeg mager kesam, crispisalat, italiensk kyllingskinke og paprika. Weee!!!

(Noen som ble litt høy på maten kanskje..?)

 

Nå skal jeg lage meg en liten laksesalat til lunsj, før jeg går til jobb og durer på med 4 PT-kunder, en InBody-test og 3 gruppetimer. Onsdagene går alltid så sinnssykt fort! Har lagt rå scampi i en marinade av chili, hvitløk, lime og ingefær som blir kveldsmaten i dag:)

Har ikke lyktes i å lagre filmen fra mandagstreningen. Jeg skal gi den et forsøk til, så forhåpentligvis får jeg det til i morgen. Hvis ikke så får jeg vel filme en ny økt om ikke så lenge da:)

Ha en fin dag da dere!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s