Torsdagsrefleksjoner

I går gikk det opp for meg at det i dag kom til å være nøyaktig en måned igjen til første konkurranse. Og i samme slengen forsto jeg at nå har jeg det travelt. Jeg mener å huske noe om å være i form en måned før konkurransen? HAHAHAHAHA! Ikke sett!

Det går litt opp og ned i forhold til hva jeg selv føler i forhold til den der formen, så jeg prøver så godt jeg kan og la vær å føle noe som helst egentlig. Jeg forstår jo at det fettet som har brukt 28 år på å gro seg fast på rumpa mi har angst for å finne andre steder å bosette seg for en liten stund (eller aller helst permanent forstås!), så jeg står litt på kanten til å bli utålmodig her. Jeg er også veldig usikker på om hvordan formen er i forhold til sist uke, nå er jeg kommet til steder jeg aldri før har vært formmessig og det er på mange måter litt skummelt. Det er for eksempel helt sykt å kunne kjenne strukturen på innsiden av hoftekammen!

Derfor er jeg ganske spent på morgendagens målinger og formsjekk. Den siste uka har jo dietten vært ganske annerledes enn tidligere. Det har vært litt mer slitsomt for kroppen, spesielt på de dagene med lavt energiinntak og styrketrening, som i dag, men jeg spiser fortsatt ganske mye mat og er derfor god og mett. Ganske vilt å ha satt opp dietten for den siste uka på egen hånd så tett inn på konkurransen, etter å ha vært på diett designet av noen andre i et halvt år… Vi får nå se i morgen da, om det var så lurt;)

Styrkeøkta i dag ble faktisk ikke så aller verst til tross for forutsetningene. Jeg er stokk stiv i kroppen og det kjennes ut som om all muskulatur fra hoftene og ned har slått knute på seg. I dag kjørte jeg beinpress, 2 ganske gode sett, og et hvor jeg stoppet etter 3 repetisjoner på grunn av en smell i ribbena. Lurer veldig på hvordan det gikk an, og er litt spent på hvordan det kommer til å kjennes i morra. Fulgte opp med to supersett med bulgarsk utfall i smith’en og nordic hamstrings. Så ble det sittende skulderpress og sittende roing (veldig godt å sitte om dagen av en eller annen grunn, hehe!), før jeg prøvde meg på franskpress. Lenge siden jeg har tatt den nå, så det ble ikke noen suksess på grunn av det høyre håndleddet… Derfor byttet jeg ut de to siste settene med tricepspress i kabel, og avsluttet med litt mage.

Morgendagens matpakker er i boks, bokstavelig talt. Eller boksER blir vel mer riktig å si. Frokost blir en salat med eggehviter og litt scampi faktisk, og et par måltider med kylling og grønnsaker – et med salat og et som skal stekes. Alltid bra med variasjon! Jeg har vært veldig opptatt av å spise så variert som mulig, noe som gjør at jeg faktisk etter et halvt år med hånda på hjertet kan si at jeg ikke er lei maten jeg spiser! Jeg spiser lett det samme som nå etter konkurransene – bare litt mer (og med litt ost eller nøtter i tillegg så klart!).

Jeg starter arbeidsdagen med en halvtimes PT-avtale kl 7 – og jeg planlegger å stikke rett ut på en rolig joggetur sånn at jeg rekker frokost og en kjapp dusj før jeg fortsetter arbeidsdagen kl 9. Greit å gjøre unna tidlig, siden jeg skal få litt massasjen av frøken Drømmehagen rundt lunsjtider. Det kommer til å bli grusomt godt! Tenker at jeg jobber fram til jeg skal på formsjekk og en liten poseringsrunde, og så blir det vel en rolig kveld i sofaen med selskap av kesamboksen og The Voice på TV. Det blir litt jobbing på lørdag også, så da gjelder det å lade batteriene når man kan!

Ønsker meg fortsatt flere «bursdagshilsner» btw… Tusen takk til dere som har lagt igjen en kommentar så langt! Veldig koselig:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s