You give some, you get some!

image

Sist uke fylte min eldste PT-kunde 88 år! Det lot vi ikke forbigå i stillhet, så jeg og hun som er Leder Gruppetrening kjøpte blomster og sjokolade, og pyntet spinningsykkelen hans med en ballong på den store dagen:) Det satte han stor pris på, og det fikk vi merke i dag, da han kom med to nydelige langstilkede roser på trening – en til hver av oss. Det er så lite som skal til for å glede andre – det er noe jeg håper at jeg klarer å bli flinkere til! Kanskje ikke de nærmeste ukene, men etterpå! I det siste halve året har jeg lært meg å sette så sinnssykt mye mer pris på familien min, de fine venninnene mine, opplevelser, men faktisk også meg selv. Dette er noe jeg skal ta med meg videre i livet – hver eneste dag!

Blomster er så utrolig koselig:) Jeg kjøper gjerne blomster til meg selv, men det er selvfølgelig enda mer hyggelig å få! Det er nok denne eldre herremannen som har gitt meg flest blomster noen gang. Jeg vet ikke hvem det sier mest om, jeg, han eller dagens unge menn?

Middagen i dag ble noe så godt og enkelt som stekt sei med «fries» av søtpotet&sellerirot og stekt sjampinjong, paprika og purreløk. Seien vendte jeg i pofiber, jyttemel, salt og pepper etter først å ha dryppet litt sitron på den. Jeg trenger jo ikke tenke på at jeg skal løpe etterpå, haha, så det at jeg er veldig god og mett nå gjør ingen ting:)

Nå er det bare for meg å finne fram det varmeste undertøyet og det mest vanntette yttertøyet jeg har, for i Trondheim regner det! Spørs om det ikke blir litt løping likevel – bare for å bli ferdig så fort som mulig liksom! Og for å raskest mulig få seg en bolle havregrøt etterpå, så klart! Skulle helst dratt rett hjem etterpå og lagt meg på sofaen med et pledd, men i stedet skal jeg være vikar på Fitness Fusion og snakke meg gjennom den timen. Blir ikke mye hverken upward- eller downward-facong dog på meg i dag for å si det sånn!

4 tanker på “You give some, you get some!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s