Countdown!

10 dager
10 dager… 10 – 9 – 8 – 7- 6 osv… SNART!!!

24 dager
Som å telle ned til julaften! Gi meg en godterikalender!!! Eller vent litt. Glem det;)

1 mnd

1 mnd. 1 MND! 1 MND FOR POKKER!!!

Som dere skjønner… Det er 1 måned igjen av hele dette første kapittelet av denne spennende reisen. You know; fitness is a journey, not a destination… Og nå begynner ting å skje! I dag har jeg «klippet håret litt lenger», og det føles som det mest naturlige i hele verden. Det er Astri på Urbanhair som har hjulpet meg. Alltid like trivelig med et besøk nede hos henne, hun er kjempesøt, sprudlende og steller pent med både hår og hodebunn. Jeg er sikker på at det er hodebunnsmassasjen jeg fikk som gjorde resten av dagen så bra!

 
KID selger 2 satengputetrekk til prisen av 1 for tiden – supertriks for juksehår så det passet jo bra!

På tross av at dette har vært en av dagene med lavere energiinntak, så har jeg følt meg ganske bra! Klarte ikke kjøre gruppetimene fult ut på grunn av ribbenet, men jeg ble faktisk litt varm(!). Når det gjelder diett fram mot Fredrikstad skal jeg gjøre akkurat det jeg gjør nå hele veien inn – og det er litt av en luksus! Ble ikke noe torsk-og-brokkoli-4-ganger-om-dagen på denne jenta. Spiser det av og til likevel da, bare fordi jeg liker det, hehe:)

Så får vi se da, hvor bra den der formen blir… Akkurat nå føles det som om jeg bare krymper og krymper og lider av muskelsvinn. Kanskje fordi jeg ikke har trent noe særlig styrke på en uke? I morgen er jeg klar for en ny økt, og da håper jeg at jeg kan gi gass og få følelsen av at musklene er tilbake igjen;)

Og så går det slag i slag framover; negler på søndag, bikini på tirsdag… Og første konkurranse neste lørdag! Weee! Som jeg gleder meg:)

4 tanker på “Countdown!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s