Klar… Ferdig… GÅ! Gå..?

Selvfølgelig gikk jeg ikke. Jeg løp, hele veien. Vondt? Ja. Kvalm etterpå? Ja. Så hvorfor?

Fordi det skjer et eller annet oppi hodet med en gang man får et startnummer og noen starter en stoppeklokke. Jeg har ingen voldsomme ambisjoner når det kommer til å prestere i kondisjonsidrett, men jeg har alltid et mål om å gjøre så godt jeg kan. Jeg skal ikke ha klart så mye mer der og da. Og dette kommer fra en som levde i 25 år uten så mye som et snev av konkurranseinnstinkt… Det har våknet til liv de siste årene, og jeg tror det er av den sunne typen. Med det mener jeg at jeg ikke er besatt av å være bedre enn andre (i alle fall ikke så veldig ofte), men at jeg i all hovedsak er opptatt av å bli bedre enn meg selv! Det å sette nye mål, jobbe strukturert for å nå de, det og ha følelsen av å være på vei et sted gir meg både motivasjon og glede.

Lillebror sa en gang at med en gang man har nådd et mål må man sette seg et nytt. Setter man seg ned og er fornøyd kommer man jo ikke videre;) Det blir lenge til neste løpeøkt nå, men jeg vet allerede at jeg tirsdag 8. mai skal springe Tordenskjoldløpet her i Trondheim!

Tilbake til løpet i går. Jeg jogga gjennom på en pinlig dårlig tid, men som likevel var et par minutter bedre enn målet jeg hadde satt meg. Kom i mål ca et halvt minutt før min kjære Far (for dere ser vel at vi er i slekt?) – imponerende helt til jeg forteller at han løp 2 km lenger. Siden jeg måtte på jobb fikk jeg ikke med meg premieutdelingen, men Far plukket ut et drikkebelte til meg. Det har jeg faktisk ikke, så det var perfekt:)

Trøndersk Vinterkarusell er over for sesongen 11/12, og jeg gleder meg allerede til neste år!

2 tanker på “Klar… Ferdig… GÅ! Gå..?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s