3…

3 bittesmå dager igjen:) Ikke det en gang! For nå er onsdagen straks ferdig. Så i prinsippet er det bare i morgen og fredag igjen. Og siden fredag er reise- og innveiingsdag, så er det faktisk egentlig bare i morgen igjen. Burde sovet nå, da jeg skal grytidlig opp på jobb i morgen, men jeg trenger ikke så mange timer søvn om dagen så jeg vet det går fint:)

I morgen er det noen timer resepsjonsjobb, en liten gruppetime, noen PT-timer og litt kontor som står på agendaen. Etter jobb blir det en liten treningsøkt på armer, skuldre og mage, og litt T-walk. Og så er det matlaging for helgen, pakking, og – hva skal man si – litt klargjøring av hud kanskje, som gjenstår før en siste natt i egen seng og avreise i retning Fredrikstad grytidlig fredag morgen.

DET SKJEEER!!!

Bare jeg ikke messer opp formen nå, så går det fint dette her:) Utrolig nok, jeg føler fortsatt at jeg har det veldig bra, jeg har overskudd og jeg bare gleder meg til å komme i gang! Dette som jeg har jobbet så hardt for i et halvt år, skal nå vurderes og bedømmes opp og ned i mente, og det skal bli gøy å se hvordan jobbinga har betalt seg – og hva jeg må jobbe med til neste gang. For det blir det garantert! Jeg vet at jeg har hatt noen dager som har vært betydelig mye tyngre enn de siste dagene, men de har jeg på en måte glemt. Hele denne prosessen har vært så lærerik, jeg har oppdaget og blitt bevisst på så mange ting som jeg kommer til å ta med meg resten av livet.

Her er formen i går kveld, etter en dag med lite karbohydrater. Blir gøy å se hva som skjer når jeg trykker i meg en pakke riskaker, hehe:)

Håper jeg klarer å treffe på formen på lørdag da, hvis ikke er det heldigvis litt tid å rette det opp på frem mot de neste konkurransene. Men jeg stoler på at Håvard vet hva han snakker om, så jeg tror det blir bra, jeg!

Som sagt er humøret bra, energien er bra, jeg ble faktisk relativt varm under Burlesque-timen i dag også. Sorry alle som sliter på diett akkurat nå, men jeg må bare si det:

JEG FØLER MEG SOM EN MILLION AKKURAT NÅ!!!

Men nå MÅ jeg faktisk ha meg i seng her… Håper stormen utenfor dysser meg i søvn ganske raskt:) Det blir en liten shoppingrunde på vei hjem i morgen også… Det er noe småtterier som kan være kjekke å ha med. Var klar for en runde etter jobb i dag, men oppi alt taxi-kaoset i går hadde jeg selvfølgelig ikke puttet visakortet tilbake i lommeboka…

Sweet dreams!

10 tanker på “3…

 1. Hei!

  Jeg skal lage et treningsprogram til farfaren min som har lyst å trene styrke hjemme! Ønsker primært å øke styrken i beina.. Har noen hantler, men ikke noe særlig annet utstyr..

  Har du noen gode tips til øvelser, ting å tenke på osv?

  Hilsen Kari

  • Nå vet jo ikke jeg hva utgangspunktet hans er, men her er et lite forslag: Få han til å reise seg opp og ned fra en stol uten å holde seg fast i noe til å begynne med. Tenk at det skal være funksjonelt, at de øvelsene du velger skal ha overføringsverdi til det daglige livet. Etter hvert kan han holde i hantlene. Få han til å gjenta 15-20 ganger, for så å ta en pause før han gjentar 1-2 ganger. Du kan også få han til å gå opp og ned av et trappetrinn, 10-15 ganger på hver fot, helst uten å holde seg fast i noe.

   Håper dette var til hjelp! Spør gjerne om det er noe mer du lurer på;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s