Moviestar

Vel hjemme etter en utrolig bra helg i Fredrikstad! Dagene framover kommer til å rase av gårde, men jeg håper jeg rekker å lage et lite oppsummeringsinnlegg i løpet av ikke så alt for lenge. Jeg har ikke vært den ivrigste med kameraet denne helgen, men det ligger jo utrolig mange bilder ute på iform.no og Treningsforum (som mange antakelig har sett allerede), pluss at vi hadde jo med oss en liten fanclub som var ivrige på avtrykkerknappen:)

Jeg er selvfølgelig veldig fornøyd med egen innsats i helgen. Jeg bare koste meg på scenen, det var kanskje enda morsommere enn jeg hadde håpet at det ville være! Jeg gleder meg sinnssykt masse til Sandefjord Open neste helg! Der skal jeg være i enda bedre form enn det jeg var på lørdag – jeg vet at det er mulig:) Jeg skal få noen behandlinger innen den tid, samt at jeg skal se om jeg får boosta fettforbrenningen litt ekstra. Jeg har fått så mange gode tilbakemeldinger og oppmuntringer til å fortsette med det her, og det er jo ingenting som er mer motiverende enn det!

Kom hjem ganske sent i går etter at vi la inn en handletur på gigantiske Nordby i Sverige på veien hjem. Det ble kylling, kalkun, keso, C-vitaminer og FunLightsaft og Jack3d som fikk bli med hjem denne gangen. Ingen Exotic Snacks, ingen smågodt. Fikk verdens beste klem av en stolt lillesøster som møtte meg i døra da jeg kom hjem, og så lå det et superkoselig kort av ei god venninne som jobber i et eventbyrå i London og ventet på meg. Tusen takk Kjersti!

Men fram til en litt mer fyldig bildeupdate kan dere ta en titt på disse filmsnuttene fra iform.no. Videoen fra fredagen har dere kanskje sett på allerede, men her har dere også film fra scenen og «seiersintervjuet» i etterkant.

Da skal jeg komme meg på jobb! Etter 3 (!!!) dager med treningsfri gleder jeg meg stort til en styrkeøkt etter jobb i dag. Kommer ikke til å lage noen treningsplan før jeg er ferdig med konkurransene, men i dag blir det i alle fall rygg! Kjenner ingenting i ribbene lenger, så da er det bare å kjøre hardt!!!

Ha en flott uke folkens!

8 tanker på “Moviestar

  1. Ingen tvil om hvem som koste seg mest på scena i hvertfall! Du strålte skikkelig 🙂 Gratulerer med kjempeinnsats!

  2. All right, you did it! Congratulations Kristine! I am so proud of you and definitely you are Elixia´s pride. We are all rooting for you, Good Luck !!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s