Flowerpower:)

Det er ikke mye som minner om vår i Trondheim akkurat nå, bortsett fra at kveldene er litt lengre og lysere. Derfor er det ekstra koselig at det kommer litt blomster i hus:)

Etter å ha vært en tur hos Tonje på Axis Kropp og Helse i dag for litt lymfedrenering tok jeg turen innom Mor&Far for å vise frem pokalene fra helgen. De hadde kjøpt kjempefine blomster til Fitness»prinsessa» si som det så fint sto på kortet, og det blir jeg jo alltid så glad for å få! Mor hadde bedt om å få en bukett med noe lilla og litt «bling», og var ikke det søtt så vet ikke jeg!

Nå er det bare en liten (eller faktisk egentlig ganske lang) arbeidsdag igjen før det venter mange fridager på rad. Det skal bli så godt! Jeg må nok gjøre litt kontorarbeid innimellom, men det er noe annet å sitte i sofaen med PC’en i fanget enn å være på kontoret uansett.

Nå har jeg fått samlet sammen en del bilder også, så jeg SKAL legge ut litt mer fra helgen. Tipper jeg får det til i løpet av torsdag, har et par andre ting jeg må få unnagjort også;)

Nå skal jeg spise kveldsmaten min før jeg drar hjem. Svensk mini-keso med appelsin i stedet for bær – det er jo tross alt påske!

2 tanker på “Flowerpower:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s