Påskesol og pudderføre

Jeg har ikke alltid vært like optimistisk i forhold til hvordan denne påska ville utarte seg. Jeg fryktet en stund at jeg kom til å ligge i en tilnærmet komatøs tilstand på sofaen og ha mer enn nok med å puste.

Well, that didn’t happen’!

Dere aner ikke hvor godt det er å kjenne at det finnes nok energi til å gjøre alt det jeg har lyst til. Skjønt, det fantes kanskje litt ekstra i dag, siden jeg røyk på en aldri så liten havregrøtsmell i går kveld – håper bare ikke den gjorde en uopprettelig skade i forhold til formen! (Så til alle dere som tror jeg er superflink hele tiden – jeg er IKKE det…) Men jeg angrer ikke et sekund, for i dag har jeg nemlig vært en tur i Vassfjellet sammen med Lene og Marianne og vi kunne ikke bedt om bedre føre! Masse deilig myk puddersnø og i tillegg fikk vi sett en god del til sola som i alle fall jeg begynte å lure på om hadde brent opp… Dette har vært en ekstremt laber sesong hva snowboardkjøring angår, men pipestilkbeina er sterke nok til å pumpe litt fresh pow. Jeg hadde begynt å grine om jeg var så sliten at jeg ikke gadd å kjøre mer enn et par turer når dette var den andre turen i bakken denne sesongen…

Det var klin umulig ikke å glise stort! Jeg lar bildene tale for seg:

          

 

Det hadde ikke akkurat vært feil med en aldri så liten Corona på toppen der, eller en KvikkLunsj i lomma som proviant på heisturen… Men en sånn smell hadde nok vært hakket værre, så den lot jeg være;)

Nå skal jeg bare roe helt ned på sofaen et par timer, før det blir «afterski» litt senere i kveld. Det er så godt å fylle disse fridagene med masse kos – bypåske trenger ikke å være feil!

Ha en fin langfredag da dere!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s