Årets påskesjokolade


Seriøst, det er som å smøre inn ansiktet i deilig tykk sjokoladekakeglasur!

Litt egenpleie var ikke feil i dag, for jeg kan ikke huske sist jeg følte meg mindre levende da jeg våkna enn i dag. Kroppen føles tung og treg, og hodet er ikke akkurat så mye kjappere det heller. Heldigvis er det en fridag uten de helt store planene annet enn en tur på ELIXIA for en liten tur på mølla og litt poseringstrening. Det hadde sikkert vært fint med en tur ute, men det snør jo fortsatt som om det ikke har gjort annet, så nå er inne like greit som ute!

I går kjørte jeg en lett styrkeøkt på bein. Lett, men samtidig fryktelig slitsomt, hehe:) Jeg kjenner det veldig godt i dag, selv om det ikke var så mange øvelser, og vektene var veldig lette. Jeg kjørte bulgarsk utfall, hipthrust, leg extentions og lårcurl, før jeg avsluttet med noen mageøvelser. Jeg tror jeg skal klemme inn litt mage og korsrygg i dag også – hvis jeg orker:) I kveld skal jeg bare slappe av i sofaen og gjøre ingen verdens ting. Forhåpentligvis kommer jeg meg i seng ganske tidlig også. Jeg kjenner at de neste ukene skal søvn få stå meget høyt på prioriteringslista!

Jeg møtte forresten Håvard for formsjekk i går også. Han sier jeg er litt skarpere på baksiden av lårene, så da har det heldigvis skjedd litt forandringer. Og som jeg har erfart så kan enda mye skje på en liten uke, og vi har lagt en liten plan på kostholdet for den neste uka. Det er ikke så store endringer matvaremessig, men det er gjort litt justeringer på kaloriinntak fra dag til dag for å treffe riktig på lørdag og søndag. Jeg har også fått begrenset saltinntak, samt en bestemt mengde vann hver dag fram til lørdag. Sånn det ser ut nå skal jeg ha det ganske godt den neste uka også, men jeg håper den går fort likevel for jeg gleder meg sånn til å smøres inn i brunfarge og få på meg bikinien og komme opp på scenen igjen:) Det er heldigvis litt ting som skjer denne uka også, jeg skal få en lymfebehandling til, skrubbes og vokses hos Tonje, og Lisa skal legge nye negler på meg. Nå vet jeg jo hva kofferten skal fylles med også, så jeg tror faktisk jeg skal begynne å pakke litt allerede i morgen. Bare for å føle at noe skjer… Utålmodig da vet dere!

 

1 tanke på “Årets påskesjokolade

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s