I mitt kjøleskap…

 

Torsk, brokkoli, søtpotet og MCT-olje er det det går i de neste dagene. Torsken byttes ut med laks og kylling på fredag, og masse ris og riskaker kommer i tillegg. Kaaarbs!

Og sjokoladepålegget? Det skal smøres på en riskake rett før finalen på lørdag. Og det spiller ingen rolle om jeg skal på scenen i finalen eller om jeg skal se den som publikum – den riskaka med sjokoladepålegg skal jeg spise uansett!

Neste gang jeg skal på butikken for å handle skal jeg kjøpe ting jeg ikke har handlet på veldig, veldig lenge… Og det skal bli så fint å putte ost i handlekurven igjen!

Nå er det bare å komme seg gjennom morgendagen. PT-time, fotoshoot sammen med lillebror for Dagens Næringsliv, PT-time, behandling, PT-time, gruppetime og PT-time. Forhåpentligvis klarer jeg en runde morgencardio før alt setter i gang også. Mye på agendaen, og det er bra. Torsdag jobber jeg heldigvis tidlig, og etter jobb blir det en lett treningsøkt før det er hjem og gjøre de siste forberedelsene til Oslo GP.

Fikk en OK gjennomkjøring på overkroppen i dag, og en liten runde T-walk og poseringstrening. I kveld har jeg også vært på en liten fotoshoot, og jeg begynner nesten å grine for hva skjer med å ikke klare å heise opp de der skuldrene da? Jeg gir nesten opp! Men på et eller annet finurlig vis skal jeg klare å få de på riktig plass på lørdag. Jeg bare MÅ!

Nå kjenner jeg at jeg har tatt turen litt inn i meg selv, og der må jeg bare være fram til lørdag, tror jeg… Noe spesielt reflekterte innlegg fra meg før konkurransen er over tror jeg det bare er å glemme. Akkurat nå er jeg DRITT LEI av å vente. La det bli lørdag. NÅ!!!

7 tanker på “I mitt kjøleskap…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s