Den siste torsken…

image

Inn i ovnen med seg! For 3dje dag på rad kjører jeg torsk fra morgen til kveld. Torsk skal visstnok ha noen superfantastiske fettforbrenningsegenskaper i tillegg til at den har et lavere energiinnhold enn kjøtt (= mer mengde mat = HIPP HURRA!). Kryddermixen på toppen er kanel, dill, cayennepepper og chiliflak (siden jeg var tom for hvitløkskrydder…). Denne kryddermixen var faktisk veldig god, så det eneste som er kjipt er at jeg skulle ønske jeg kunne spist dobbelt så mye!

Som tilbehør bruker jeg en mos av søtpotet og brokkoli, krydret med dagens saltrasjon og pepper. I går brukte jeg litt hvitløk i, og i dag blir det revet muskat.

Og at torsken har fungert? Jeg tror da det. Dum som jeg var tok jeg turen på badevekta i dag tidlig. For å si det sånn: jeg gleder meg til å legge på meg noen kilo. Nå føler jeg meg ikke mye frisk som en fisk… Det blir så bra med litt mer mat i morra, fylle opp litt!

Målet for dagen er å overleve. Nå venter det noen små timer på jobb, og så blir det hjem og gjøre de siste forberedelsene til helgen i form av pakking, matlaging, litt fargeoppfriskning av håret på hodet, fjerning av håret på kroppen, og å bare glede seg! For jeg gjør virkelig det:) Derfor er det liksom greit å være litt sliten også…

Ha en fin dag alle sammen! Send meg gjerne noen energiske tanker;)

11 tanker på “Den siste torsken…

 1. Energiske tanker… Jeg klarer ikke å komme over den torsken du må bli så lei av (eller blir du på magisk vis ikke det?)
  Du må se for deg hvor du er om en måned, når du kan spise en skikkelig frokost etter morgencardioen din, og så tar du noen skikkelige energiske spensthopp slik jeg husker deg fra corebartimene. Og når du skal legge deg på kvelden er du så full av overflødig energi at du tar like gjerne en ekstra runde med cardio – fordi du har lyst 🙂
  Hei og hopp, dette går topp! Stå på, om tre dager er du ferdig, og har gjort noe av det tøffeste du kommer til å gjøre i livet (treningsmessig).
  (Funka det? Bittelitt? Jeg er litt prega av bachelorskriving og lite liv ellers, så det ble litt tørt)

  • Hehe, jeg tror nok at samme hva du velger, så blir du lei hvis du spiser kun den ene tingen i 3 dager… Men JAAA skal bli så godt å ha litt energi igjen:) Men jeg er klar over at det kan ta litt tid før den er tilbake for fullt. Men det kommer!

  • Ja, det er akkurat det… Noe annet! Jeg synes det er godt, men jeg ville jo aldri spist for eksempel bare cottage cheese i 3 dager heller… Så ja, gleder meg til laks og kylling og massse karbs i morgen. Weee:)

 2. Torsken er nok verdt det kan jeg tenke meg, selv om det blir godt med noe annet 😉 Ikke mange dagene igjen nå. Sender deg et energiboost på veien 🙂

 3. Spent på å se formen på lørdag!!
  Jeg er litt noob på kjøkkenet når det kommer til tilberedning av fisk…
  Denne blokk-torsken er jo frossen. Tiner du den før du setter den i ovnen?
  Og på hvor mange grader og hvor lenge lar du den stå?
  🙂

  • Jeg og er sykt spent på den!!! Fungerer best når den er tint, ja. Når jeg putter ting i ovnen bruker jeg alltid steketermometer, så da lar jeg det bare stå til det piper;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s