En hjelpende hånd…

God morgen dere:) For det er vel en god morgen? Det er en stund siden jeg våknet, men jeg ligger fortsatt i senga. Venter bare på et ledig bad så jeg får skrubbet av all bodylotion som har gjort et tappert forsøk på og gi fuktighet til en sliten og nybarbert kropp. Snille lillesøster hjalp meg denne gangen også, litt motvillig siden jeg er enda tynnere enn for bare en uke siden da hun sist hjalp meg.

image

Selv om det har vært noen episoder hvor lillesøster Moen har vært bittelitt oppgitt over meg, så må jeg bare få sagt at jeg er veldig takknemlig for tålmodigheten hennes og alle de små tingene hun har gjort for meg som har gjort det hele litt lettere.

Ettermiddagen i går forløp seg ganske smooth. Jeg fikk utrolig nok litt mer energi, så alt av matlaging og pakking ble gjennomført uten problemer. Gjenstår bare et par ting som må ned i kofferten, før jeg er klar for avreise og Oslo GP!

Vel framme i Oslo skal jeg få satt fra meg baggasjen på hotellet og dra rett på spraying. Da blir det rett i joggebuksa, og så er det bare å drikke vannet sitt fram til vannkutt og innveiing kl 18. Etter det er det bare å trøkke til med en real dose karbohydrater for å fylle opp dette beinranglet av en kropp… Jeg ser fram til det, for jeg har ikke mye lyst til å gå på scenen sånn jeg ser ut nå…

Men nå er dusjen ledig og «Isn’t She Lovely» spilles på radioen på badet, så da er det bare å starte dagen! Weeeee!!! 😀

3 tanker på “En hjelpende hånd…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s