Skål:)

image

Som de fleste sikkert har fått med seg, ble det som forventet ingen finale på meg i dag.

MEN.

Jeg er veldig fornøyd uansett! Bare det å få være en del av et helt sinnssykt rått felt i Bodyfitness -163 cm i Oslo GP var en opplevelse! Jeg kunne ikke gjort det så veldig mye bedre i dag, nå gleder jeg meg til å jobbe mot høsten og motivasjonen er på TOPP!

Treningsforum skriver:
Line up -163 cm (bodyfitness)
Sofia Isberg ser flott ut og det samme gjør Vibeke Hermansen og Lill Nikolaisen. Arti Sharma ser ut til holde formen i konkurranse etter konkurranse, men de utenlandske utøverne imponerer også med formen. Klassene i konkurranser ser ut til å bli jevnere og jevnere slik at dommerne også får større utfordringer med å skille klinten fra hveten så å si! Susse(51) kommer på sammenlikning med Arti Sharma og her er det muligens tett løp mellom utøverne! Både Janne Knudsen(44) fra Danmark og Kristine Nordstad Moen(52) må også trekkes fram som sterke utøvere. Totalinntrykket er at denne klassen bestående av 12 BF-utøvere holder et høyt nivå – kun 6 av dem kan gå videre!

Jeg var ikke en av de som gikk videre – men det er helt greit. Mer enn greit, faktisk. Da fikk jeg jo sett finalen sammen med verdens beste venninner, min helt egen heiagjeng som til og med hadde laget t-skjorter! I tillegg var det kollegaer, venner og familie i salen, og de hørtes så sinnssykt godt:) De fikk til og med kommentarer fra speaker, og er ikke det gøy så vet ikke jeg!

Jeg skal komme med et mer reflektert innlegg når jeg har fått summet meg litt. Nå er jeg full av Exotic Snacks, har nippet litt rødvin og sitter her og ser på at det lages pasta carbonara. GLEDER MEG! Klarer nesten ikke sitte stille for sukkeret pumper rundt i kroppen og blander seg med det som må være en eller annen voldsom lykkerus! Jeg har kommet meg på scenen i Oslo GP, jeg har verdens BESTE venninner, det er IS til dessert, det er rødvin i glasset, vi skal feire hele kvelden og spise en laaang frokost i morgen, ikke tidlig, men i morgen sent. HERREGUD jeg er så FORNØYD!

Tusen takk til alle dere som har fulgt meg, og for all støtte på veien. Og tusen takk til Håvard, som jeg er så heldig å fortsatte samarbeidet med frem mot høsten og NM. Bedre rygg, skuldre og poseringer. Jeg SKAL i NM-finalen. Jeg håper dere vil følge meg videre.

Nå tror jeg bare at jeg rett og slett tar helgen, og kommer tilbake med bilder og litt mer tekst senere.

Gled dere til tiden framover – da skal det eksperimenteres på kjøkkenet og jeg kommer selvfølgelig til å dele alle sunne (og litt mindre sunne??) herligheter med dere.

GOD LØRDAG:D

♥ ♥ ♥

 

12 tanker på “Skål:)

 1. Det var et vanvittig høyt nivå i -163 i dag, og du så fantastisk ut! Og ikke minst gratulerer med en flott debut, jeg er imponert! 🙂

 2. Et gratulerer er på sin plass uansett om det ikke er finaleplass. Råimponert jeg 😀
  Det ble pasta carbonara her også faktisk, men kyllingkjøttdeig og sopp i stedet for bacon.
  Kos deg masse resten av helga, og nyt masse god mat 🙂

 3. Gratulerer med vel gjennomført konkurranse! Artig og inspirerende å lese bloggen din. Pluss at den har dratt meg litt ned på jorda om hva som er oppnåelig og hvor mye jobb som må til. Og det er bra! Man må være realistisk.
  Men må roter jeg meg bort: Du har gjort en helt formidabel innsats og jeg er mektig imponert!! Gratulerer!!! 😊😊😊

 4. Congratulations Kristine!!! you gave it all and i am very proud of you. Of course you are gonna be better and better and YOU ARE THE INSPIRATION FOR MANY. WELL DONE AND KEEPING MOVING FORWARD!!!!!

 5. Hei du 😀
  Fikk sett deg såveidt på scenen, og du strålte virkelig :DD
  Du var helt fantastisk både på scenen og ikke minst backstage 😉
  Gleder meg til og følge deg videre mot NM!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s