Tanker fra natten

Se først hva jeg har fått av min ungdomstids bedre halvdel Kjersti:

http://open.spotify.com/user/katemyran/playlist/14rTPu73yclRmOCfOdqvbZ

Kjære K. Tusen takk for alle sms’ene, det fine kortet og ikke minst spillelista. Små ting som gjør meg ufattelig glad! Bare vit at jeg setter enormt stor pris på det. Kortet står framme hjemme så jeg ser det hver dag, og spillelista er lastet ned og tilgjengelig offline så jeg kan høre på den i dag:)

I DAG!!! Jeg kan nesten ikke tro det. Jeg kan straks stå opp og begynne å gjøre meg klar for selveste hovedmålet: Oslo GP 2012. Det målet jeg har jobbet mot i 7 mnd. Jeg la meg tidlig i gang går kveld. Litt for tidlig, for jeg var lys våken kl 1… Det tok et par timer før jeg sovnet igjen, så jeg rakk å gå på do og se at formen ser ut til å kunne bli ok. Det er nå bare poseringene som jeg må få til af sitter. Plasseringen er ikke så.nøye i dag, så lenge jeg veg jeg får fram det beste jeg kan hele den tiden jeg står på scenen.

Jeg rakk også å reflektere litt over det der med hva jeg liksom har lyst på i dag. For i går gikk jeg innom Deli de Luca og bestemte meg for å kjøpe hva som helst jeg kunne ha lyst på etter jeg er ferdig i dag. Jeg kjøpte ingenging… Men jeg har lyst på et beger superfreshe gulrøtter og en mangosmoothie fra Bendit. Hjelp meg!

Så rakk jeg å tenke litt på middag. Jeg har faktisk litt lyst på pasta for det husker jeg ikke sist jeg spiste. En real carbonara med bacon og saus med parmesan og eggeplommer… Og hvitløksbrød og en fresh salat til! Eller lasagne eller moussaka i stedet for carbonaraen… Der må bli noe italiensk som inkluderer brød og ost i alle fall!

image

Men nå skal jeg komme meg opp, spise litt og dukke ned i maleskrinet. Jeg har ny superfin leppestift fra Christian Dior for anledningen. Lykke i en liten stift:)

3 tanker på “Tanker fra natten

  1. Tvi tvi i dag! Jeg er veldig imponert over selvdisiplin og viljestyrke og synes dere alle fortjener en premie for jobben dere gjør. Virkelig inspirerende!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s