Oslo GP

Oslo Grand Prix 2012. Det store målet. Den hardeste konkurransen. Det «dårligste» resultatet. Og den desidert største tilfredsheten!

Det ble ingen finale på meg denne gangen – men det var jo heller ikke målet. Målet var å komme meg på scenen i mitt til nå livs beste form – og det klarte jeg! Jeg er kjempefornøyd med hele helgen, både formen, konkurransedagen og ikke minst middag, frokost og kooos med superjentene mine etterpå:) Jeg har virkelig ikke vært noe flink til å ta bilder selv disse dagene… Men jeg har stjålet noen fra nettet, og her er jeg i alle mulige vinkler i svart bikini:

Det store målet mitt hele veien har vært å ha det gøy. Selv om det skal være litt tøft (er det ikke det kunne vel hvem som helst gjort det, ey?), så har jeg vært fast bestemt på at jeg skal ha det så bra som mulig, og jeg skal ha det MORRO!

Derfor liker jeg det bildet her så godt, for det er ikke noen tvil i hele verden om at jeg koser meg halvt i hjel når jeg har det uttrykket der. Mission complete!

Det å ha det gøy var også forutsetningen for at jeg skulle velge å satse videre på dette. Det visste jeg jo allerede i Fredrikstad at jeg kom til å gjøre, bare se her (helt på slutten):

Smilet var jo uansett ikke til å unngå da jeg hadde en ganske stor fanclub i salen, og de hørtes GODT under hele forbedømmingen. Superjentene hadde til og med lagd T-skjorter med crazypicture av meg på fremsiden, og «Team Miss Mowmow» på ryggen. Søtiser:)


Noe annet som var veldig gøy denne helgen var fotoshooten med Jon Klasbu! Her har jeg jo postet et par relativt dårlige bilder fra mobilen min, men her har dere bilde fra Klasbu selv:

Jeg skal kjøpe bildene av meg selv, er veldig spent på hvordan de ble!

Jeg kom som sagt ikke til finalen, så når jeg ikke trengte å pynte mer på meg selv var jeg så heldig at jeg fikk pynte litt på Lill, som til slutt tok en fin 4. plass. En gang make up-artist… Trallallaaa:)

Det store spørsmålet var jo hva jeg skulle spise da jeg var ferdig. Jeg spiste opp resten av kyllingen min, og så gikk jeg på Deli de Luca siden jeg ikke greide å bestemme meg for hvilken smak jeg ville ha på proteinbaren min. Og hva endte jeg opp med?
Jo da. 2x Pink Lady, smoothie og tyggis. Først da klarte jeg å bestemme meg for proteinbar, og det ble Swebar med lakris.

Jentene tok seg en bedre lunsj på spisestedet ved siden av Sentrum Scene, så jeg stakk innom og hilste på de. Der satt de og blomstret i T-skjortene sine hele gjengen…

Jeg fikk jo sett finalen fra salen, og det var jo bare gøy! Alle jentene hadde virkelig fortjent sin plass der, jeg synes egentlig bare det å få være der sammen med de i forbedømmingen var utrolig kult! Satser på å kunne joine finaleheatet i NM til høsten;)

Vel hjemme hos Stine ble det en ganske rolig kveld med en karbohydratrik middag, rødvin og Exotic Snacks.
Det første vinglasset på 16 uker! Det smakte helt fantastisk godt, faktisk:) Heldigvis hadde ikke magesekken krympa, så det var plass til mye mat, noe som gjorde at det gikk fint med noen glass uten at det satte meg ut av spill:)

Hjemmelaget Pasta Carbonara med hvitløksbaguetter og salat ble kveldens festmiddag. Hello carbo heaven! Det var KJEMPEGODT! Jeg tror faktisk ikke jeg kunne spist noe mer passende enn det den kvelden… Jeg tror magen min er ganske hardfør, jeg var kanskje litt mett når jeg la meg, og så kjente jeg kanskje litt at det var litt uvant, men dårlig? Overhode ikke!

Etter en goood natts søvn ble det endelig klart for en etterlengtet frokost. Mer karbs… Jentene fant ut at jeg hadde spist til sammen 9 rundstykker og bagels. Ups.

Men sånn går det når det er så mye godt man ikke har spist på lenge! Brunost, hvitost, skinke, salami, majones, italiensk salat, syltetøy, sjokoladepålegg, kaviar, egg meeed plomme… Og appelsinjuice! Ah, det var så godt!!! Og ikke minst så innmari koselig:)

Vil avslutte innlegget med å si tusen takk til gjengen fra Kaliber, alle konkurrenter, alle som heiet på meg og spesielt Stine, Marianne, Lene og Kristine. Dere var alle med på å gjøre dette til en SUPER helg! 

4 tanker på “Oslo GP

  1. Tenker det er deilig å kunne variere kosten litt mer fremover, selv om det sikkert blir vanskelig i begynnelsen. Rutinene dine de siste månedene er ikke lett å løsrive seg fra 🙂
    Syns du så absolutt burde være stolt av deg selv, fremgangen din har vært vanvittig stor og jeg kan ikke gjøre annet enn å ta av meg hatten!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s