Say CHEESE / Si MAIIIS

For mange høres dette sikkert ganske corny ut (corn – mais – oh my goood), men taco uten mais og ost er liksom ikke helt det samme! Jeg har spist karbonadedeig, for ikke å snakke om salat og grønnsaker under dietten… Men mais har jeg droppa, og den der osten har jeg ikke sett veldig mye til heller…

Så kveldens middag ble taco MED mais og ost – og det var DIGG! Jeg utelot riktignok lefser og skjell, men jeg hadde et par speltlomper som ble fylt til de akkurat revna, og så gikk resten som salat. Små gleder om dagen, gitt:)

En annen liten glede i dag også…

Jeg kan ikke skjønne hvordan Hanne vet at jeg er så glad i sånne nøtter..? Den ligger fortsatt uåpnet for den som måtte lure… Før konkurransene fikk jeg også et kjempesøtt cupcake-kort med lykkeønskninger av henne. Sånn at jeg kunne se på det fram til jeg kunne spise kake selv:)

Veldig fint å ha sånne søte omtenksomme PT-kunder. Hanne har bestemt seg for å konkurrere selv, og det er kjempespennede å få lov til å hjelpe henne i retning av en debut i Athletic Fitness!

Jeg har, når jeg tenker meg om, faktisk ikke spist kake etter at jeg var ferdig. Nå skal jeg ikke glemme den sinnssyke Oreo-kaka i Fredrikstad, eller den monsterstore Mövenpick-isen i Sandefjord… Jeg har jo et stykke marsipankake i fryseren, da:) Og Frederic har lovet meg eplekake. Og så har vel vi en kakedate, Tonje? Og hva med lavkarbokaka du skulle bake til meg, Sondre? Så det skal da vel bli etter hvert… Ååå, som jeg gleder meg! Inntil da lar jeg meg sjarmere av disse to luringene:

♥kake♥

Jeg fikk da endelig aktivisert meg litt igjen i dag. Gikk til og fra jobben, som er 3 km hver vei, samt kjørt gjennom en lett (men likevel tung) styrkeøkt. Knebøy, rumenske markløft, benkpress og nedtrekk 3×10 med ganske moderat belastning, et droppsett på sidehev og litt mage til slutt. Lårene kjennes knallharde, og jeg ser ikke bort fra at jeg kanskje er litt støl i morgen tidlig. Blir godt å starte dagen med å gå til jobben igjen, da:) Sånn matmessig har dagen i dag vært like bra som i går, jeg føler at energien er godt på vei tilbake og det er kjempedeilig! Væskebalansen er nok ikke helt stabil enda, men det blir nok snart bra det også. Kroppen er liksom full av vann, men huden er tørr, klør og brunfargen flasser selv om jeg har skrubbet og smurt meg på akkurat samme måte som de to forrige konkurransene. Det er vel bare å smøre seg med både bodybutter og tålmodighet, så blir det vel bra!

2 tanker på “Say CHEESE / Si MAIIIS

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s