Søndagsskriblerier…

I dag er det to uker siden jeg kom hjem fra en super helg i Oslo. Det har på mange måter vært to utfordrende uker når jeg ser tilbake på de, men nå føler jeg endelig at jeg har kommet til hektene igjen både fysisk og mentalt.

Det er så godt å bli varm og svett på trening igjen! Jeg tåler mye mer, jeg kan trene tøffere og hardere, og de øktene som ikke er så harde føles som en lek. Jeg kjenner at om jeg gjør tingene mine riktig framover, så kommer jeg til å komme mye lenger før jeg stagnerer på det styrkeprogrammet jeg kjører nå enn det jeg gjorde sist gang som var i desember. Jeg har fått tilbake sult- og metthetsfølelsen igjen, det er ikke lenger hungersnød og jeg klarer i større og større grad å kjenne litt på hva jeg trenger og hva kroppen min har lyst på. Noen ganger har selvfølgelig hodet lyst på noe også, og akkurat nå er det helt greit!

Jeg begynner å trives på innsiden av min egen kropp igjen, og generelt føler jeg meg ganske avslappet i forhold til det meste akkurat nå. Jeg vet så godt at om jeg spiser bra mat og får nok hvile, så kommer den innsatsen og tiden jeg legger ned i trening til å gi gode resultater. Jeg skal innrømme at jeg har slurvet litt med kosttilskudd og til tider «glemt» å drikke vann de siste par ukene, så her skal jeg gjøre en innsats for å få henta meg inn igjen. Dagene og ukene går nok ikke noe saktere denne gangen, så jeg har ingen tid og miste om jeg skal komme meg på scenen i september/oktober i enda bedre form enn det jeg var i for to uker siden.

Heldigvis er det mye motivasjon og inspirasjon og hente hos disse Kaliber-jentene, som skal stille for første gang nå i høst.

Maria

Miriam

Tone

May-Britt

Tonje og Marie

Andrea

Jeg må faktisk si at jeg gleder meg til å jakte på fremgang og resultater igjen! Men før jeg skal tilbake til sceneform skal det formes litt både her og der, og forhåpentligvis kan jeg vise fram en tykkere rygg, større og rundere skuldre og en grovere mage neste gang fettet skal av.

Jeg gleder meg faktisk til å starte på diett igjen, men jeg er glad det ikke er helt enda… Mai og juni er to innmari fine måneder. Jeg vet ikke om det har med at alle kommer ut fra hiene sine og begynner å leve litt igjen? Ikke for det, jeg har ikke unngått sosiale sammenkomster på diett, men jeg synes det er ganske hyggelig å kunne nyte en stor 17. mai-frokost, reise på reunion uten å ha med 14 matbokser, grille det jeg måtte føle for i pinsehelgen, spise reker med majones uten at det blir helt krise.

For det er veldig godt å kjenne litt på at jeg lever igjen. Det var jo ikke det at jeg var sur på dietten, men jeg kjenner jo nå at jeg ikke gadd å være så fryktelig blid på slutten heller. Det er så FANTASTISK DEILIG å ha masse energi igjen! Jeg har tatt noen avgjørelser som vil medføre noen små endringer i livet mitt i løpet av året… Litt skummelt, men mest spennende. En ting skal være sikkert – og det er at veien til scenen lærte meg å prioritere meg selv! Man skaper sin egen lykke, og av og til må man bare tørre og satse. Jeg er i alle fall sikker på at alt ordner seg, uansett hva det blir;)

 

Nå håper jeg at dette var det siste innlegget av denne typen på en stund… Nå skal jeg prøve å filme og ta litt bilder på trening igjen, komme med litt matinspirasjon og forhåpentligvis også noen innlegg som ikke bare handler om meg, meg og meeeg… Jeg spør igjen: noe DU vil lese eller lære noe om?

Jeg ønsker dere en fin søndagskveld! 

2 tanker på “Søndagsskriblerier…

  1. Er ikke så ille å fokusere på seg selv heller, av og til må man. Det er ingen som sier at du MÅ stille til høsten, gjør det fordi du får glede av det! Vil jo tro du har dette klart for deg, vi er iallefall mange flere som stiller nå til høsten og flere å støtte seg på! :)) Veien fremover skal ikke bli annet enn bra, har så trua. Smiil! :))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s