Under Construction

Peanøtter er godt.
Sjokolade er godt.
Snickers er godt.
Vafler er godt.

Snickersvaffel???

Gjorde et lite eksperiment i dag tidlig. Ideen var god, smaken på røra var ekstremt god, så jeg burde nok spist den med skje og latt vær å steke vafler. Resultatet ble som jeg burde forventet dersom jeg hadde husket et tilsvarende prosjekt jeg gjorde for en god stund siden. Dette ble mer som tynne, sprø vaffelkjeks, så jeg spiste ca halvparten og lagde meg litt havregrøt i tillegg…

Men den røra jeg brukte i dag skal nok få videreutvikles, og når resultatet blir bra, så skal jeg dele med dere:)

I går kveld hadde jeg besøk av Kristin, og det var utrolig koselig. Vi spiste reker, oh yes, the real deal med både loff, sitron, smør og majones:) Har du prøvd hakket rødløk sammen med dette? I tillegg til litt maldonsalt, kvernet pepper og dill så er det jo som et lite gourmetmåltid å regne spør du meg! Jeg hadde også kjøpt den nye Dream-isen som lyder navnet deilige deig. Syyykt skuffa da jeg synes det var litt for mye flaket sjokolade og litt for lite av den såkalt deilige deigen. Ikke en ny favoritt, men for all del, den var jo god nok til å bli spist opp…

Og det er jo ikke bare snickersvaffelrøre som er under construction. Dette er et såkalt sunt bakeprosjekt, så det er for så vidt greit nok det. Men jeg er jo også under konstruksjon. Og hvordan få konstruksjonen så solid og sterk som mulig? Det er et enkelt stikkord: KVALITET! Kvalitet på maten. På treningen. På restitusjonen.

Yoghurt-is er en ting… Men kan noen, neste gang de ser meg plukke smågodt, vennligst minne meg på at det IKKE er bra? Nå har jeg kommet til et fint balansepunkt føler jeg selv, hvor vekta har stabilisert seg og det å spise litt smågodt gir meg ikke akkurat dårlig samvittighet. Men sukker derimot, det gir meg vondt i hodet, dårlig nattesøvn og lyst på enda mer sukker. Man trenger ikke være rakettforsker for å skjønne at man trener bedre etter en god natts søvn, hvor man våkner uthvilt uten en skallebank som minner om en bakrus fra helvete. Og det der skjer hver gang, hvorfor skal det være så vanskelig å huske på det? Spesielt siden jeg er mest glad i sjokolade og karamell – som faktisk finnes i utallige varianter som både er sukkerfrie og gode. BAH!

Det skal uansett trenes senere i dag, og det gleder jeg meg til (spesielt på grunn av nye treningsklær!). Det blir rekesalat av restene fra i går til lunsj. Riktignok uten smør og loff og majones denne gangen, i og med at jeg får brød- og majonesdosen min i kveld i form av focaccia og aioli som tilbehør til tapas, Ingen tapas uten!

Nå skal jeg komme meg på jobb, Obs! har kampanje på CUATRO-serien denne uka og neste, og jeg deler ut smaksprøver på City Lade i dag, og på City Syd på tirsdag. Kom innom for en smak da vel. De produktene smaker bare så utrolig godt, den lilla baren er en av mine absolutte favoritter!
GO FOUR IT!!!

Ha en fin lørdag:)

1 tanke på “Under Construction

  1. Jeg begynte å lure på om du var smittet av Benedictes vaffel-dilla 😉
    Quatro-barene er kjempegode. Vant jo de første fra deg. Min favoritt er definitivt den med smak av appelsin og sjokolade. Det går jo an å spise disse som alternativ til godteri.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s