Tid for tapas

Hva tenker du når du ser dette bildet? 

Her har dere store deler av Ridderheims tapas. Scampi, ost, pølse, skinke, oliven, soltørkede tomater, hvitløk, artisjokker, aiolo, tzatziki… I tillegg er det tapasboller, litt mer kjøtt, manchego, kylling og saltbaktepoteter, og selvfølgelig foccacia. Nok til en hel bataljon…

Men nei da, dette var tapas for to! Det eneste som manglet var faktisk en gigantisk mugge med Sangria, som denne gangen måtte vike for Cola Zero…

Jeg tror ikke jeg har spist tapas siden jeg forspiste meg på det i høst en gang, men det er noe av det beste jeg vet. Det som MÅ være med hver gang er kjøttboller i tomatsaus, saltpoteter, foccacia og aioli. Kjøttbollene var kjøpt ferdig, men sausen lagde jeg enkelt av en boks hermetiske tomater med hvitløk, litt spansk olivenolje, salt, pepper og masse tørket persille. Foccaciaen ble laget av ferdigmix, men med litt ekstra olje ble den utrolig saftig og god! Potetene kokte vi i en halv kilo havsalt, enklere enn det blir det ikke. Kyllingen er ganske enkelt «litt av en kylling», ferdig marinert og krever kun oppvarming. Resten var det bare å dra av lokket på.

Et utrolig smakfullt måltid! x2… Satt oppe til det begynte å lysne igjen, så i dag har jeg sovet rekordlenge til meg å være og det var fantastisk godt. I dag har jeg ikke så store planer, men jeg skal i alle fall komme meg ut for en tur på butikken nå snart.

Jeg har også skaffet meg litt ytre motivasjon for å komme i litt bedre form igjen. Jeg fikk invitasjon til en fotoshoot i går, og har avtalt fotografering om 25 dager. Da begynner jo sommerferien også å nærme seg, så timingen er absolutt ikke feil. Hvis jeg legger jeg til motbakkeløpet som venter i forkant av shooten på toppen av det hele, så er det grunn nok til å si byebye til et par kilo igjen selv om det IKKE betyr nazi konkurransediett. 17. mai, kakedate med Tonje og pinseaften går som planlagt!

Hva skal du bruke søndagen til?

5 tanker på “Tid for tapas

  1. Sykt mye mat da! Trodde det var til 5-6 personer jeg :p
    Her har det gått i matpakker (og godteri) hele helga. Gleder meg til å spise normalt igjen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s