Sett deg STORE mål

Ikke vært innom på en stund? De første innleggene om målsetting finner du her:

– Målsettinger og underbevissthet
– Sett deg et SPESIFIKT mål
– Sett deg MÅLBARE mål
Altfor, altfor ofte finner vi unnskyldninger for å la være å sette oss mål. «Jeg kommer aldri til å se sånn ut», «Jeg er for gammel til det» osv… Er ikke det litt synd? At mange gir opp før man en gang har prøvd?

Du har sikkert hørt at du skal sette deg realistiske mål. Tror dere vi hadde gått på månen om vi hadde vært realistiske eller? Det tror iallefall ikke jeg!

Vi setter oss mål etter hva vi tror vi kan oppnå. Vi må begynne å sette oss mål som handler om det vi virkelig vil ha! Det er jo drømmene våre som holder motivasjonen oppe, ikke det vi vet er realistisk. Det målet du setter deg skal være litt skremmende, og det skal være noe som gjør deg opprømt. Det skal være noe du virkelig higer etter å nå, og som kanskje gir deg litt frysninger når du tenker på det.

Putt hodet ditt på toppen av drømmekroppen, og la det være målet ditt uansett hva utgangspunktet er! Drøm og fantaser – og begynn å tenk at du er der. La målet være NÅ! Du må sprenge de grensene som tidligere har gjort at du ikke en gang har giddet å prøve.

Det er selvfølgelig hardt arbeid. Spørsmålet er bare hvordan skal jeg nå måletOg ikke minst kanskje det viktigste av alt: Er jeg villig til å ofre det som trengs for å komme dit?

Det er ditt valg. Du bestemmer!

1 tanke på “Sett deg STORE mål

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s