Dagens Næringsliv og tunge løft

I dag kom artikkelen med meg og lillebror på trykk i Dagens Næringsliv!

Samme artikkelen ligger ute på nettsiden deres, og den kan du lese her!

Det var en utrolig morsom shoot, elsker at Sondre ikke tar seg selv så selvhøytidelig. Der er vi nok ganske like:)

Bildet ble tatt uken mellom de to siste konkurransene, altså for litt over en måned siden. Selv om musklene kanskje vistes litt bedre da enn de gjør nå (litt, hahaha), så er det ganske mye mer trøkk i de akkurat nå. Så da får jeg heller bare se ut som jeg gjør – absolutt verdt det når det er så gøy på trening akkurat nå:) Jeg er nesten litt lei meg for at det bare er 3 økter i uka, for med en gang jeg har avsluttet en økt, så venter jeg utålmodig på den neste… Har laget en liten filmsnutt i dag, fant ut at det var jo en evighet siden sist! Den forrige filmen jeg prøvde å lage fikk jeg jo aldri lagret, sikkert fordi det var litt overkill med redigering på den… Her får dere jo sett litt hvordan formen er om dagen også. Ikke mye blodårer eller muskeldelinger å skimte… Men det blir, det blir:)

Jeg lurer sånn helt seriøst på om jeg skal kjøre litt strikt fra neste uke igjen. Frem med kjøkkenvekta og hele pakka, i alle fall i ukedagene. Jeg blir ikke helt enig med meg selv, men hvis det bare var meg i hele verden så hadde jeg vært motivert for det, men det er jo litt sånne små ting her og der som jeg ikke er fullt så motivert for å gi slipp på helt enda. Hm… Men uansett hva man spiser, så er det jo fint å sitte ute på balkongen i disse fine sommerdagene…
  
Steinbit med poteter, blomkålmos, purreløk og litt stekt spekeskinke + chorizo. Godt med noe salt i varmen… Ikke så godt for formen kanskje… Jaja.

Fine Trondheim i kveld! Er så vanskelig å komme seg i seng når kveldene er så lange og lyse, men det er vel på tide og krype under dyna sånn at jeg kommer meg tidsnok på jobb i morgen tidlig. Tidlig på jobb = tidlig helg. I morgen kveld skal lillesøster feires litt på etterskudd med reker og kake. Jeg tror det blir gulrotkake, så jeg får spare en av de fem om dagen til den;)

6 tanker på “Dagens Næringsliv og tunge løft

  1. Du er en inspirasjon, digger bloggen din! Skal du stille igjen til høsten? Gleder meg isåfall til å følge deg 🙂

  2. Hip Hip Hurra for Krisitne !!!!! Amazing what you can do with discipline, perseverance and most of all with dedication and devotion YOU RULES KRISTINE !!

  3. Rå treningsøkt! Du er en inspirasjon :). Lurte på en ting, bruker du strikk når du tar strake markløft i videoen? Når jeg trener strake mark og vanlige markløft er det oftest grunnet grepsstyrken at jeg ikke klarer flere reps, har du noen tips? :))
    -Maria

    • Tusen takk:) Jeg bruker drareimer når jeg kjører markløft. Jeg hadde ikke klart å løfte opp stanga en gang om jeg ikke brukte det… Får heller trent klypa med andre trekkøvelser, for jeg vil ikke at det er grepsstyrken som skal begrense vektene på markløften…. Om du ikke vil bruke reimer, så hjelper magnesium litt;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s