Det finnes ingen urealistiske mål…

…bare urealistiske tidsfrister!

Her har jeg akkurat fortalt deg at du skal sette deg et høyt mål: Det du virkelig ønsker å oppnå. Og du kan ønske deg akkurat hva du vil! For du kan få til det du vil, så lenge du er klar for å gjøre det som trengs… Det blir en annen sak:) Det viktige er at du setter en realistisk tidsfrist for å nå drømmemålet!

La oss ta et eksempel som er brennhett, nemlig vektnedgang, og da aller helst i form av fettmasse. Det er kjempeviktig å skille disse to! I og med at over halvparten av kroppen din består av vann, er det ikke noe problem å gå raskt ned i vekt. Det er bare å la seg selv tørke ut, det. Slutt å drikk vann! Er du skikkelig heldig, kan du miste litt muskelmasse også.

Et sunt vekttap vil være å gå ned 0,5 – 1 kg kroppsfett i uka, eller 1/2 % fett. Alt for lang tid, sier du? Fornuftig, sier jeg!

En liten tankevekker: Det vannet som forsvinner, kommer tilbake så fort du begynner å drikke vann igjen. Og den muskelmassen som forsvinner, vil gjøre at forbrenningen din settes ned. Så, da er vi kanskje enig om at det er greit å slanke vekk fettet, og beholde musklene og vannet? Og hvis du mister vann, så mister du jo fettfri masse. Mindre fettfri masse betyr relativt mer fett, altså en høyere fettprosent. Ønskelig? Don’t think so!

Det finnes ingen urealistiske mål, bare urealistiske tidsfrister!

2 tanker på “Det finnes ingen urealistiske mål…

  1. Må si at jeg virkelig liker disse innleggene! Liten motivasjon til en som trenger ett lite spark i rompa. Målet virker for stort, men disse innleggene hjelper meg å bryte det ned. Takker og bukker!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s