På startstreken med Eldar Rønning…

Om jeg bare hadde gjort bittelitt research i forkant, så hadde jeg nok tenkt meg om en ekstra gang før jeg meldte meg på konkurranseklassen i Liaåsen Opp. Selv om jeg har skapet fullt av treningstøy til all slags bruk, så mangler jeg en utenpåtrekksdress som er overfylt med sponsormerker. Du skjønner at du har kommet på feil sted når du som bodyfitnessutøver står på samme startliste som en med en som har en individuell sølvmedalje fra VM på ski. Kort oppsummert: Eldar Rønning vant, jeg tapte.

Det er ikke noe poeng i å være en god taper, for en taper er en taper uansett. Men akkurat i dag handlet det mer om å fullføre enn det handlet om å vinne en plassering. Jeg har aldri tenkt over det før, men nå vet jeg hvorfor det heter Brattsberg. Bratt. Og den første bakken var så inn i helvete bratt. Så bratt at jeg skjønner hvorfor det ikke var flere «sånne som meg» som valgte konkurranseklassen. Mosjonsklassen startet nemlig høyere opp, men for meg er det uinteressant med mosjonsklasse, da kan jeg jo like gjerne gå meg en tur! Løypa var nesten 6,8 km lang, og jeg hadde et mål om å løpe hele veien. Det klarte jeg ikke, for jeg måtte faktisk gå litt den siste kilometeren. Det kunne vært et nederlag, men helt seriøst, jeg kunne gått hele veien etter den første bakken og fortsatt vært mer enn fornøyd. Det var et punkt før jeg var halvveis hvor jeg hadde lyst til å grine, men jeg gjorde ikke det. Jeg fortsatte bare å løpe.

I don’t stop when I’m tired – I stop when I’m done!

Tapere gir seg alltid, vinnere gir seg aldri! Selv om jeg ikke ble nummer 1, så er det en stor seier mentalt. Klarte jeg dette, kan jeg klare alt! Eldar heia på meg da han passerte meg på sin egen retur, og det var premie nok for meg:)

I kveld blir det max relax i sofaen til Anette i Oslo, før jeg skal på kurs i morgen. Det kunne vel passet litt bedre med en treninsfri dag enn et instruktørkurs på 6 timer… Men jeg kan jo klare alt:)

Ha en fortsatt fin helg, og husk at Sukrin+ konkurransen avsluttes i morgen;)

7 tanker på “På startstreken med Eldar Rønning…

  1. Syns du burde være stolt over å ha fullført! Utrolig viktig med mentale seiere, selv om det er en seier usynlig for andre 🙂

  2. Så bra du fullførte, sikkert mange som hadde gitt seg i og med at dette kanskje ikke helt var en »fitness-jente-øvelse» hehe 🙂 Du er rå!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s