Fra glitterpumps til marsjstøvler… Og tilbake igjen?

Det er ikke alltid man har like mye flaks her i verden. Fordi jenter i Heimevernet er en enkel måte å få opp kvinneandelen i Forsvaret på, har jeg kjellerboden full av grønne militæreffekter. Der fikk jeg igjen for å velge lederutdanning i Forsvaret *slapintheface*… Jeg har vært i idrettstjenesten i Sjøforsvaret, og for å være helt ærlig, så kan jeg ikke en dritt om grønn tjeneste. Jeg tilhører likevel, av en eller annen uforståelig grunn, en av de prioriterte avdelingene, og det er på både godt og vondt. Det er en avdeling med motiverte folk og som gjør litt andre ting enn å bare passe på en rull med piggtråd med AG’en hengende på tvers foran magen når vi trener. Men det er også en avdeling som faktisk får penger til å øve. Hvert år…

I dag har jeg funnet ut at jeg skal på HV-øvelse fra 30. september til 5. oktober. Norway Open er 29. september, og NM er 6. oktober.
Fenrik Moen skrur feltvogn…

En bitteliten strek i regninga med andre ord… Prøver nå å finne ut hvilken type øvelse det skal være, og så får jeg ta det derfra. Sist øvelse jeg var på sov jeg i intervaller på 2 timer, spiste feltrasjon (som sikkert består av 120% karbohydrater, 140% fett og minus 350% proteiner), brødskiver med syltetøy og sjokolade. Det går jo ikke…

Som sagt har jeg ikke veldig mye å bidra med i det grønne selskapet, så om jeg får utsatt det til en oppsamlingsøvelse mot slutten av året som Håvard trodde det var mulig, er det vel ingen som lider av det. Andre enn resten av de som er på oppsamlingsøvelsen, da;)

Jaja. Tiden vil vise… Norway Open går etter planen uansett:)

4 tanker på “Fra glitterpumps til marsjstøvler… Og tilbake igjen?

  1. definitely the military uniform is your thing, you’re a woman warrior and i can tell you that i do not know nobody with such will power and physical strength than you do have. I belive in you and i know that you are capable to do whatever you want to do. GO AHEAD KRISITNE !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s