Progression… Or not?

Jeg tror kanskje at jeg lovet noen formbilder i dag? Didn’t happen… Mest fordi jeg ikke gadd å rigge til nå på morgenen fordi jeg var mest opptatt av å få i meg frokost før dagens styrkeøkt. Og formbildene må liksom tas før frokost på samme måten som målingene… Dagens frokost var proppfull av oppbyggende proteiner, og skal faktisk få et eget innlegg. Den passer like godt til søndagskaffen som til lørdagsfrokosten, søt og god:)
Jeg finner ikke den boka jeg skriver opp målingene i heller, så jeg har ikke fått sammenliknet med sist uke. Men, dum som jeg er, så har jeg sammenliknet med målinger fra da jeg starta dietten i høst, de målingene jeg tok etter jul da jeg hadde lagt på meg litt igjen, og de siste målingene før konkurransen i Oslo. Det var absolutt ikke planen å gå sååå mye opp, men det ble sånn denne gangen. Det skal være nok tid, men det skal gå. Tror jeg. Håper jeg. Jeg skal ta en formsjekk med Håvard i løpet av helgen, så får vi se hva han sier. Jeg klarte jo selvfølgelig ikke å la vær, så jeg tok en ny InBody på torsdag… Jeg satt igjen med litt blandede følelser, men mest gode. I følge testen har jeg klart å bygge på meg en del muskelmasse den siste måneden, og en enda større del med fett. Fett% har gått opp en del, men når det er sagt: Hadde noen fortalt meg at jeg kom til å være der for 1 år siden, så hadde jeg jublet! Alt er relativt her i verden:) I dag er det 16 uker igjen til Norway Open, og det skal være nok tid. Jeg har laaang sommerferie i år, og det betyr mye tid til ekstra cardio om det skulle være nødvendig. Jeg satser på å sette inn det virkelige støtet i juli, og gjøre så mye som mulig da. Uansett blir tiden framover veldig spennende!

I dag blir siste dag av styrkeprogrammet for denne gang. Jeg har nå stagnert på alle øvelsene, and it’s time to move on! På torsdag trente jeg med 60 kg i benkpress. 60 kg var mitt forrige maksløft, men denne gangen greide jeg 3+3+2 repetisjoner på vekta. Det er jeg kjempefornøyd med, spesielt med tanke på at jeg sist runde stagnerte på 52,5 kg. Mihihi:)

I dag skal jeg kjøre et sett (eller i alle fall en rep…) på 100 kg i knebøy, og så bare pumpe ut siste rest på lettere vekter i et par-tre sett etterpå. Skulderpressen skal jeg øke i forhold til planen, pull ups skal jeg kjøre reps på, og så bare pumpe skuldrene tomme til slutt! Hvordan det nye programmet blir har jeg tenkt litt på. Jeg har lyst til å prøve 4 dager i uka, og skal diskutere det litt med Håvard. Med unntak av ukene rundt konkurransene har jeg kjørt mer eller mindre hele kroppen på hver økt i et halvt år nå. I går fikk jeg høre at fagmiljøet på St.Olavs syntes jeg hadde fornuftige tanker rundt styrketreningen til å være en fitnessjente ut i fra det jeg uttalte meg om i Dagens Næringsliv, og selv om det er stor forskjell på å trene for helsa sin del og spesifikk kroppsbygging, så har jeg lyst til å vise at man kan kombinere begge deler. Om det noen gang får meg til toppen av pallen (uten bruk av dopingmidler i tillegg) gjenstår å se, men jeg kommer i alle fall til å ha det bra når jeg blir gammel!

Kjenner jeg gruer meg litt til å trene etterpå… Jeg er SÅ støl etter torsdag! Ikke bare trente jeg tunge rumenske markløft, men jeg gikk også til anskaffelse av nye rollerblades, og de måtte jeg jo selvfølgelig prøve. Det ble en 45 minutters tur, og det kjennes så latterlig godt i korsryggen. Jeg har ikke skata på mage år, og det var så utrolig gøy! Perfekt alternativ til lange gåturer i sommer, for å variere cardioen litt. Man får virkelig opp pulsen, jobbet litt ekstra med gluteusen og ikke minst med coremusklene. Trondheim er et skittent lappeteppe når det kommer til asfalt. Du leker litt med livet, men jeg innbiller meg at jeg har ganske god på skøytene, og satser alle kort på at det går bra… Det er jo morsomst når det går på grensen til ukontrollert fort i nedoverbakkene:D

Det er (skulle vært) sommer, det er sol og det er søndag! Likevel tar jeg turen INN for en treningsøkt. Muskelcellene mine vet jo ikke at det er sol stakkar, så de sier ikke » ta en treningsfri dag til du Kristine, det går fint det». Nei, her er det hard jobbing som må til. Bryte ned på trening i dag, og bygge opp med litt sjømat i kveld!

Ha en fantastisk lørdag!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s