PROGRESSION!!!

Dersom du er tilhenger av janteloven, eller har problemer med å glede deg over andre menneskers framgang, så kan du slutte å lese her.

I dag var som sagt siste dag på styrkeprogrammet jeg har kjørt den siste måneden. Jeg har spist veldig mye mat, og de siste ukene har jeg trent TUNGT. Knebøy var første øvelse, og selv om jeg egentlig skulle trent på 95 kg, så valgte jeg å gå for et sett med 100 kg, og så heller kjøre flere reps på lettere vekt på de siste to. 3 x 100 kg sa Bård. Jeg skal være sinnssykt fornøyd om jeg klarer 2, tenkte jeg. 100 kg er kanskje ikke så tungt, men om du skal bunne bevegelsen, så er det ganske heavy, i grunnen…

I august i fjor var jeg SYKT fornøyd med 1 rep på 100. 2 ganger:

I dag? Jeg advarer mot den siste repetisjonen som ikke er spesielt pen, men likevel…

Fornøyd? Selvfølgelig. Jeg føler meg faktisk ganske sterk akkurat nå. Og ikke minst sliten… Ganske så skjelven fortsatt, så det skal bli godt med et skikkelig sjømatmåltid i kveld! Kanskje jeg skal feire med litt is til dessert også… Mihihi:)

Resten av økta gikk helt OK. Klar for forandring og full fokus fremover. Nå går jeg jo til jobb nesten hver dag, men jeg gleder meg til sommerferie og en skikkelig morgentur før frokost. Dere har vel fått med dere Drew Manning? From Fit to Fat to Fit… Der har dere meg! Bortsett fra at jeg bare gjør det på et halvt år, og uten kanskje å være direkte feit. Morsomt å bli kjent med kropen sin da:)

8 tanker på “PROGRESSION!!!

 1. «100 kg er kanskje ikke så tungt»… eh, JO!! Jeg har akkurat satt ny pers i knebøy med 90 kg (en rep var mer enn nok!), og trodde jeg skulle knekke sammen allerede før jeg skulle ned i bøy;-)
  Når jeg så videoen av deg holdt jeg pusten når du presset opp, ha-ha, snakk om å leve seg inn i situasjonen! Du har jo så flott «muskelhylle» å legge stanga på, imponerende!!
  Du så aldeles strålende ut på scenen i vår, superkropp og nydelig utstråling. Masse lykke til videre!

  • Tusen, tusen takk:) Jooo… Det er jo litt tungt, så misforstå meg rett. Det er liksom ALLTID noen som løfter tyngre enn deg! Jeg er mest opptatt av å vinne over meg selv da, så jeg er KJEMPEFORNØYD!

 2. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you have imagined.”

  =)=)=)=)=)=)=)=)=)=)==)=) WELL DONE !!!!!!!

 3. 100 kg x 4??!!!?? Du er RÅÅÅ!! Gleder meg til den dagen jeg kan legge tresifra på stanga i bøy… en dag… ;D Inspirasjon til 1000!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s