Shopping og sjokolade…

Feriedag nummer to – og morgencardio! I dag var Mor med på turen, og i et akseptabelt sommervær tok vi ikke mindre enn to runder – en hver vei – rundt Töölönlahti, som det vannet like ved her så fint heter.

Far tok seg selvfølgelig en joggetur, og vi møtte han et par ganger på runden rundt. Om jeg bare er halvparten så sprek som han når jeg kommer i samme alder, så skal jeg være veldig fornøyd!!!

Etter frokost ble det en runde i byen med Mor&Far. Utrolig godt å bare rusle rundt i et meget bedagelig tempo og bare se seg litt rundt! De gikk etter hvert for å spise, og da gikk jeg for meg selv i et om mulig enda mer bedagelig tempo, og gjorde et tappert forsøk på å shoppe. Let’s face it – jeg er utrolig dårlig på shopping! Det er kule butikker med salg over alt, men jeg er virkelig evneveik når det kommer til å faktisk handle noe som helst, bortsett fra mat, treningstøy og sko med perfekte høye hæler som jeg svært sjelden har anledning til å gå med… Nå prøvde jeg riktignok noen klær, meeen akkurat nå er det tydeligvis ikke noenting som skal sitte spesielt pent på denne kroppen. I tillegg er det enkelte plagg som er umulig å få på seg på egen hånd, og i et lite øyeblikk angret jeg nesten på at jeg har hatt  ryggen som prioritert muskelgruppe. Men bare nesten altså!

Så hva kan man kjøpe om man ikke kan kjøpe klær? Jeg passerte (OK, da, gikk inn i) en sjokoladebutikk… Uten å kjøpe noe, ikke en gang en eneste liten presang… Men det luktet i alle fall veldig godt, så for all del, ta turen innom her om du er i Helsinki! Fant også et par solbriller og en veske, noe en frøken på storbyferie faktisk trenger! Marimekko er jo finsk, så jeg kjøpte noen freshe grytekluter. (så jeg slipper å vaske de vi har nå…).

Det hadde vært interessant med en skritteller i dag, for jeg lurer på hvor langt jeg endte opp med å gå til sammen. Om det ikke var så langt, så var det i alle fall mange små steg! Jeg skal etter hvert nå gjøre meg klar for en økt på ELIXIA Salmisaari som ligger midt i shoppinggata. Et lite måltid var på sin plass før ryggøkta, og cottagecheese med eple, jordbær og FunLight med granateple og jordbær smakte helt fortreffelig med noen hakkede valnøtter på toppen!

Nå mangler bare BCAA, kreatin, Jack3d og en sukkerfri MadCroc, så skal det da vel bli bra trøkk utover ettermiddagen! Det er rygg og skuldre som står på agendaen, og det er kanskje den viktigste økta. Jeg tenkte faktisk litt over skuldre i går da vi så på 100m. Jeg tror ikke sprinterne bruker så veldig mye tid på hverken sidehev eller skulderpress, men det er veldig mye velformede skuldre å se i et sånt felt… Kanskje det er sprint man skulle lagt inn som cardiotrening..? Når det kommer til sjokolade så gleder jeg meg til sjokoladeshake etter trening! Fant også en knøttliten lowcarb bar med smak av mintsjokolade som ble shoppingturens mellommåltid, så selv om det ikke ble sjokoladeshopping, så har jeg da fått dosen min i dag:) Og akkurat det er litt viktig når det er ferie…

Ha en fortsatt fin torsdag!

2 tanker på “Shopping og sjokolade…

  1. Trur faktisk ikke det er en helt dum tanke altså, for man øker jo veksthormonet i kroppen når man trener intervaller/sprint og siden det sirkulerer i hele kroppen så vil det jo føre til økning av muskelmasse på generell basis. De har jo ikke så værst bein heller…;) Ka du trur snuppa, variasjon? 😉 Æ heie på dæ ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s