1.7

Jada jada jada, jeg vet at vi bare ligger en time foran Norge og at det ikke er 1. juli før på søndag. 1.7 er egentlig enkommasju, dagens magiske siffer!

Det er fredag, og det betyr måledag denne uka. Ikke veiedag, fordi kjøkkenvekta ikke tar mer enn 5 kg. Målebåndet derimot tar ikke store plassen i bagasjen, så det ble dratt fram av en spent jente rett etter at jeg sto opp i dag.

Helt ærlig – hadde det ikke skjedd noe i dag, så hadde jeg måtte gått drastisk til verks. Nå har jeg vært på diett i flere uker, og tålmodig ventet på at det skulle løsne. Jeg vet at det tok lang tid før kroppen responderte på dietten etter pausen i desember, men det får være måte på hvor tålmodig man kan tillate seg å være når det nå bare er 13 uker igjen til konkurransen…

Og endeliiig har det løsnet litt! Jeg har riktignok gått litt ut på bicepsen, men inn på resten. 1,7 er dagens lucky number, for det var INN 1,7 cm både på magen, rundt rumpa og rundt låret. Midja er hele 2 cm smalere enn sist fredag, og det føles meget bra!

Det ble en times tur før frokost i dag også. Vi utvidet runden litt, så vi slapp å gå samme strekk to ganger. Møtte Far flere ganger på runden i dag også – han kom inn mye senere enn oss for han løp like gjerne to mil han. En halvmaraton før frokost er ikke så aller verst, og han løp mye fortere enn det jeg gjør om jeg bare løper 5 km…

Nå er det på tide med en litt sen frokost her, og siden jeg fikk kjøpt mager kesam i går blir det pannekaker. Gjorde et forsøk på det i går også med cottagecheese, men det ble bokstavelig talt bare rør! 

Du trenger faktisk ikke hele verden for å lage disse pannekakene… Jeg har brukt et egg, 100 g mager kesam og 30 g proteinpulver med sjokoladesmak. Jeg har ikke engang brukt fett i panna for å steke de. Jordbærene er så søte og gode at de har jeg bare most med en gaffel.

Her er det sol og fint vær, så det ligger an til nok en bra dag i den finske hovedstaden. Håper dere koser dere der hjemme!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s