En liten update før jeg reiser hjem…

Etter noen ganske grusomme intervaller på morgenen i går, var det klart for en dag på stadion! Jeg hadde billetter til både formiddag og kveld, og «pausen» brukte jeg i byen sammen med Mor. Jeg tok en spisedag (siden det tross alt fortsatt var juni) hvor jeg fikk i meg en god del ekstra karbohydrater fra brød og is (selvfølgelig), noe som gjorde godt! Fikk også et restaurantbesøk hvor jeg fikk spist litt finsk mat, men en slags fiskepudding med kokte poteter, grønnsaker og eggesaus var vel kanskje ikke det aller verste jeg kunne fått i meg!

Det ble jo selvfølgelig ikke bare karb… Det passet meg i grunnen ganske bra at sveitserost er en av EM-sponsorene, for de hadde jo noen smaksprøver… Latterlig godt, jeg tror det må bli en ost&kjeks-kveld igjen i oktober… Vant en myk ku på konkurransen deres. «Stressklemmeku» tror jeg det blir!

Jeg har det med å kjøpe klær når jeg er på steder hvor det enten er eller skal være idrettsarrangementer… I England i fjor kjøpte jeg meg OL-genser (riktignok Stella McCartney for adidas), og i Barcelona for to år siden kjøpte jeg meg EM-singlet… Og i år ble det jammen meg EM-jakke. Synes faktisk den var ganske fin jeg da! Og M&F var jo ikke noe dårligere… Litt av en familie på tur…

Treningsøkta i dag ble faktisk veldig bra. Om det skyldes maten i går, eller om kg betyr noe annet i Finland enn i Norge vet jeg ikke, men alt føltes i grunnen relativt lett. Egentlig, så føles alt litt for lett til at det bare er 13 uker igjen til jeg skal stå på scenen igjen. Men nå har jeg jo et mål om full kalorikontroll hver dag dietten ut, også om det skulle tikke inn en spisedag… Jeg synes nettopp at det var 18 uker igjen, jeg. Nå er det som sagt 13. Det kommer til å gå så latterlig fort frem til Norway Open, og det er både bra og ikke så bra. Jeg klarer stort sett å drite i andre og ha mest fokus på meg selv, men jeg er jo ikke blind heller, så jeg har jo observert at jeg er i ganske crap form i forhold til veldig mange andre med samme mål som meg selv! Uansett veldig spennende å se hvordan det går de nærmeste ukene, nå som det endelig ser ut til å ha løsnet litt…

I morgen skal vi altså hjem, og det blir reise hele dagen. Vi hadde egentlig direktefly tilbake til Trondheim, men den ruta ble lagt ned fra og med i dag så vi flyr via Tallin. Der har vi så langt opphold at vi faktisk rekker en tur til byen. I tillegg reiser vi ikke senere enn at jeg rekker morgencardio i morgen også, om jeg bare pakker litt før jeg legger meg. Jeg har allerede stekt kylling til i morgen, det blir en boks med en veldig stor kyllingsalat som forhåpentligvis varer til et par-tre måltider. Den kyllingfileten jeg kjøpte her nede er kanskje noe av det mest saftige kjøttet jeg noen gang har lagd, og det til tross for at den er stekt uten fett i en billig stekepanne fra IKEA. Faktisk, så er den så god at tilbehør nesten blir oppskrytt. Men så er det jo alle de gode tingene inni de der grønnsakene som er litt fint å få i seg likevel, da…

Nei – det er vel bare å hive seg rundt og etter hvert komme seg i seng! Det har vært en fin familieferie, men det blir litt godt å komme hjem også. Jeg gleder meg veldig til å prøve og lage litt is igjen… Jeg har fått Torunn til å sette bollen til ismaskina i fryseren så den er klar til jeg kommer hjem. Godt mulig det blir hjemmelaget is til kveldsmat i morgen. Eller til frokost på tirsdag. Eller hvorfor ikke begge deler… Har et par ting jeg har lyst til å teste ut nemlig. Tenk, hvor digg er det ikke om jeg kan spise is hver eneste dag de neste 13 ukene? Får frysninger bare ved tanken… (Kanskje det er fordi det er tanken på IS..?)

4 tanker på “En liten update før jeg reiser hjem…

  1. Det jeg alltid har beundret med degt Kristine er at du kjører ditt eget løp. Du gjør ting på din egen måte med et fornuftig hode, viljestyrke og ærlighet.

    Dette fikser du helt fint og jeg gleder meg til å følge deg gjennom prosessen og til slutt se deg på scenen (og bak scenen ;-)).

    You go girl

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s