Nostalgi

Akkurat nå, så ville jeg ikke byttet tilværelse med noen i hele verden. Livet er rett og slett perfekt! Sent i går dro jeg til Frosta, og samme hvor klisjé det høres ut, la meg kalle det mitt barndoms ferieparadis. Fikk skyss med en kompis som skulle på hytta, og vi var vel framme like før midnatt.

image

Jeg gikk rett og la meg, og har sovet relativt godt med tanke på stølheten i beina som vekte meg flere ganger… Men det gjør jo ingenting, jeg skal uansett løpe 4×4 rundt Frostastien om noen strakser. Skal bare la kaffen kicke inn først:) Jeg aner ikke hvor lenge jeg blir her, jeg vet bare at jeg må på butikken. Mulig jeg må sykle en mil hver vei, men hva så? Jeg har så jeg overlever noen timer! Klokka er knapt 8, jeg sitter ute i sports og sportstopp, jeg hører på den radiokanalen vi pleier å høre på her, blandet med lyden av fuglekvitter og traktordur,  jeg har gått barbeint på grusen og drukket kaffe av Bambi-koppen.

Det er perfekt. PERFEKT! Hva resten av dagen og uka bringer gjenstår og se. Det er bare en ting som er helt sikkert, og det er at jeg kommer til å kose meg!

2 tanker på “Nostalgi

  1. Så fantastisk. Det er noe med å være på hytta. Jeg har det på samme måten. Hytta er det beste stedet på jord. Kos deg masse Kristine 🙂

  2. Vet ikke om jeg har lagt igjen en kommentar her før, men det må uansett til! Liker bloggen din, måten du skriver på og det faktum åfølge deg mot og etter konkurranse veldig godt. Fortsett sånn 🙂
    Og så hørtes det helt fantastisk ut der du er nå..! Skikkelig kvalitetstid i grunn 🙂 Kos deg masse!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s