Litt trening – mest trivsel. It’s summertime baby!

Jeg er i total feriemodus, og det føles helt fantastisk! Det er en bekymringsløs tilværelse med 100% trivsel fra morgen til kveld. Ingen planlegging, bare gjøre det jeg har lyst til akkurat der og da.

Ingen planlegging? Men går det an, da? Ja da. Litt planlegging er det selvfølgelig i form av å ha proteinpulver som nødløsning i veska, for når man er på ferie i Norges kjøkkenhage så finnes det grønnsaker i nærheten uansett hvor du er, om du så må gå på slang (noe jeg ikke har gjort, så Mor du kan slappe helt av).

Jeg har kjøpt meg sommermedlemsskap på det lokale treningssentret, så mye tyder på at mesteparten av ferien blir her ute. Jeg reiser til Trondheim en snartur neste helg for poseringstrening, formsjekk og fotoshoot den påfølgende tirsdagen. Bortsett fra det ser jeg ingen grunn til å være hjemme. Det blir en lang høst, og denne over 1 måned lange ferien trenger jeg – og jeg har fortjent den!

Når det gjelder trening så er det en grunn til at ukens treningsplan ikke er lagt ut. Månedens treningsplan ser nemlig slik ut i ukesformat:image

Nå har den ene morgencardioen blitt tatt som en intervalløkt, så jeg skal ikke skryte på meg to økter daglig hver dag. I dag har jeg løpt 1 time før frokost,  i overkant av 1 time rolig langkjøring med korte stigningsløp hvert 10 minutt. Stigningsløpene er fra rolig jogg til full spurt i løpet av et akselerasjonsfelt på ca 40 meter. Det er så DIGG å ha lyst til å løpe, og jeg blir så glad når jeg kjenner at kondisjonen allerede begynner å bli bedre.

Etterpå blir det en styrkeøkt,  den siste denne uka. Fikk til en god økt på bryst og triceps i går, men til min store fortvilelse så er impingementen i skuldra tilbake. Nå blir det rehab igjen:p

Ellers har det vært høy solingsfaktor uten solfaktor, litt bading, litt båtkjøring, et totalt mislykket forsøk på wakeboard, verandarelax, reker og trivelige folk.

Skal se om jeg får oppdatert dere litt på formen i løpet av helgen også. Hva skal DU bruke denne første julihelgen til?

2 tanker på “Litt trening – mest trivsel. It’s summertime baby!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s