If it works – keep doing what you’re doing

Og det er nettopp det jeg skal. Fortsette på samme måte en uke til. Jeg har ikke veid meg denne uka heller siden jeg ikke har med badevekta på ferie, men målebåndet fikk svingt seg rundt den stadig mer smekre kroppen min. Det var ikke så store endringer, men den største krympinga var uten tvil rundt brystet. Det består jo stort sett av fett, så det taler jo for seg selv. Håvard mente det ikke var noen grunn til å kutte og at jeg er på riktig vei, så da fortsetter jeg på samme måte.

Jeg spiser fortsatt akkurat som det passer meg. Jeg har kontroll over det daglige kaloriinntaket, spiser mest proteiner fra kylling (fordi jeg har dilla på det akkurat nå), litt kjøtt, litt for lite fisk, noe egg (som oftest tidlig på dagen), mager kesam og cottage cheese. Karbohydratene får jeg hovedsaklig fra grønnsaker, bær og litt frukt, pluss at jeg etter styrketrening spiser rosiner eller riskaker. Jeg har fått en pinlig god kontroll på næringsinnholdet i de matvarene jeg spiser, så ved hjelp av kjøkkenvekta og eksemplarisk overslagshoderegning tar jeg måltid for måltid, legger inn kaloriene fra hvert måltid på et notatark på mobilen og ser at jeg kommer «i mål» hver dag. Grønnsakene og frukta tar jeg på øyemål så lenge som mulig – det har en veldig avslappende effekt på det mentale for min del. Ved å gjøre det på denne måten kan jeg putte maten der det trengs i forhold til hva jeg skal gjøre når fra dag til dag – nok en gang veldig avslappende mentalt sett. Forbedringspotensialet er helt klart å spise laks til frokost for å få inn det gode fettet i stedet for pannekaker som jeg også har dilla på om dagen. De skal få et eget innlegg selv om jeg har skrevet om de mange ganger før!

Jeg har lagt ut sommerferietreningsplanen som dere kanskje har sett. Jeg har faktisk løpt 3 intervalløkter denne uka og er veeeldig fornøyd! Jeg har løpt ute og kun sett på intensitet, og det har føltes bra. Jeg savner den forrige Polar-klokka mi veldig, men begynner å få følelsen av at den ikke kommer til å dukke opp igjen da jeg ikke har sett noe til den siden jul. Nå har jeg en som viser puls og tid (og kalorier for de som tror på det), men det er litt for lite. Jeg klarer ikke å la kondisjonstreninga bli helt nedprioritert så jeg tror jeg må ha en ny. I takt med at kroppsvekta går opp går oksygenopptaket ned,og med mindre fokus på kondisjon i det siste har den delen av formen vært bottom low. Svært ubehagelig tilstand og ikke et blivende sted! Jeg liker best å løpe, så da blir det sånn så lenge jeg klarer, selv om det ikke er sånn typisk kroppsbyggeraktivitet. Men som jeg har sagt før: Jeg konkurrerer i finnes fordi jeg trener – jeg trener ikke for å konkurrere. Leker litt med tanken på å løpe 8km under Spring-løpet i Trondheim i september, men vet at det kan være lurt å se det litt an.

Når det gjelder styrketreninga går også den bra. Jeg øker fortsatt på vektene og det føles BRA! Det er trykk i muskulaturen og jeg blir mildt sagt SKUFFA om ikke ryggen min har blitt tykkere siden i vår.

image

Skuldrene er forhåpentligvis også litt rundere, spennende blir det i alle fall å se hva som skjuler seg denne gangen. Bare 12 uker igjen, weeeee:D

Nå skal jeg nyte en god kopp kaffe til en ny porsjon pannekaker og en film sammen med Anette. FormBILDER lover jeg å få til neste helg. Da blir det også formsjekk og forhåpentligvis poseringstrening. Til da får dere klare dere med mobilblogging og -bilder. Jeg har ikke skrudd på PC’en siden jeg var i Finland. Sommerferie så du?

2 tanker på “If it works – keep doing what you’re doing

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s