Jaja

Hva kan man si? Jeg har nettopp avsluttet det som er selve definisjonen på en mildt sagt rævva beinøkt. Det var liksom ingenting som hang på greip i dag – hverken energi, guts, styrke, teknikk eller noe som helst annet. Jeg vil vel ikke si at den siste timen var helt bortkastet, men den har ikke akkurat gitt noen voldsomme resultater heller. Men, det er sånn det er noen ganger.

Så kan man velge da, om man skal henge seg opp i det eller om man skal trekke på skuldrene og tenke at «jaja, det skal godt gjøres at neste økt blir dårligere enn denne». Jeg velger det siste. Jeg vet at det ikke står og faller på denne økta alene. Når fokus er alle andre steder enn styrkeøkta, teknikken ikke er til å kjenne igjen og du ligger i forestilling et minutt mens du skal snu deg fra magen til ryggen… Da er det kanskje like greit å kaste inn håndkle? Jeg satte meg i alle fall i sofaen og spiste kyllingsalaten jeg hadde med, og bestemte meg for å slappe av litt før sykkelturen tilbake.

Når jeg kommer tilbake skal jeg tappe glovarmt vann i badekaret og legge meg der med litt musikk til jeg blir skrukkete i huden og vannet er kaldt. Jeg tror det blir en ny styrkeøkt allerede i morgen, og da står rygg og skuldre for tur. Jeg er litt spent, fordi jeg har nemlig fått et par behandlinger på vondskuldra i helgen av kjæresten til Torunn som studerer fysioterapi. Det kjennes at han har røska litt i skulderbladet, og det kjennes «vondt» på den rette måten.

Sånne dager som dette er litt dritt, det skal jeg ikke legge skjul på. Jeg vet at de kommer når jeg minst venter det, på samme måte som jeg vet at de tar slutt. Dessuten er det bare en liten del av dagen, det er så mange timer som kan fylles med noe bra som ikke krever så mye energi. Som for eksempel et varmt bad og bestilling av negletime før høstens konkurranser:) Har også begynt å tenke på håret, finner vel ut av det i løpet av måneden. Jeg lurer av og til på hva det egentlig er jeg driver med, men da er det jo bare å bla litt i arkivet, og da er jeg ikke lenger i tvil!

Håper din treningsuke har startet litt bedre enn min! Nå skal jeg sette meg på sykkelen og komme meg hjem. Heldigvis er Forstå et ganske flatt stykke Norge!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s