Sooo munch better!

I natt sov jeg helt greit, bortsett fra at jeg våknet veldig mange ganger og trodde det var morgen. Da jeg følte jeg hadde sovet lenge nok sto jeg opp og startet forberedelsene til morgencardio i form av 4×4. Skal jeg klare 3 ganger denne uka også, så var det bare å komme i gang i dag. Samme hvor død jeg følte meg… Bedre å ta det som morgencardio, for 3 økter på en dag er litt mye!

Så jeg la i vei,  blytung i beina, og tenkte at «det er jo bare 4 drag, og 3 minutter pause er jo lenge». Jeg løper første draget, og starter på første pause. Etter 1 minutt og 50 sekunder har jeg bestemt meg for å løpe 6 drag i stedet for 4. Og hvem trenger vel 3 minutter pause? Det holder med 2. Så da ble det 6 drag med 2 minutter pause. Kondisen er tilbake!!!

Jeg hadde avtalt med Anette at vi skulle trene i dag. Hun fikk kjørt seg på både knebøy, markløft, benkpress, nedtrekk, armer og mage, mens jeg trente rygg og skuldre. Det gikk ganske bra med litt modifikasjoner, for den skuldra er ikke helt god… Veldig mye mer energi enn i går var det i alle fall, og det føles meget bra! Det både ser og kjennes ut som sceneformen kommer litt nærmere også, men  jeg vet jo at den følelsen kommer og går litt som det passer seg.

Nå har jeg en kylling- og pastaform i ovnen som skal spises opp! Det spørs om jeg må holde i gaffelen til Anette, hehe 🙂

image

2 tanker på “Sooo munch better!

  1. Wow, har du gjort vanlege bilete om til teikneserie? Det er stilig! Veldig Batwoman! Kva har du brukt?
    Høyrest ut som ei kjempeøkt òg 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s