Frontflip & grønnsakheaven

Etter at tante og kusinene mine fra Bergen kom hit, har trampolina kommet opp. Jeg spratt så vidt litt tidlig på sommeren i fjor, og med en heller laber vintersesong med tanke på snowboarding og andre morsomheter har det ikke vært så mange hals- (eller nese-) brekkende stunts på denne kanten det siste året. Måtte så klart en tur opp på den svarte matta i går. Jeg kjenner meg selv så godt at om det skal flippes noen vei så må jeg gjøre det med en gang – før jeg rekker å tenke over hva det er jeg driver med og blir redd. Det var 3 sprett og rett i en frontflip som endte på beina på første forsøk og jeg er så stolt! Brukte litt mer tid nede på gresset med en ny krimpocket og pannekaker. Nyplukkede Frostajordbær FTW!
image

Ellers var jeg på Nordstad sukkerertplantasje i går… Et lass grønnsaker og dip sto nemlig på kveldsmatagendaen i går, og hva er vel bedre enn selvplukk? Det kan hende at jeg i et bevisstløst øyeblikk kom i skade for å dra opp noen gulrøtter fra den andre sida av hekken også. De var i allefall usannsynlig freshe:D

image

I dag har jeg hatt to treningsøkter; en intervall (5min x 4, 2 min pauser), og en styrkeøkt på bryst og triceps. Jeg er SÅ ferdig med 4×4, nå er det kvalitetsintervaller igjen! (Nå skal jeg ikke rakke ned på 4×4, men det er ikke den typen jeg får mest igjen for personlig når kondisen nå endelig er oppe på et OK nivå igjen.) Rakk akkurat og spise litt frokost og lage ettertreningsmat før det bar av gårde til Sportssenteret med Anette. Det gikk kanskje litt bedre enn sist uke, bortsett fra at jeg måtte ha hjelp til å løfte ut stanga på benkpressen for ikke å få vondt i skuldra. Men selv om det gjorde litt vondt så gikk dipsene overraskende bra! Jeg dipsa med 10 kg på det siste settet, og det er bare 2 uker siden jeg trente med bare meg. Har nok blitt litt lettere, men kanskje også litt sterkere?
image

Og så var det pannekakene da…
image
Jeg tok utgangspunkt i denne oppskriften, men tok vekk 10g proteinpulver og la til 30g havregryn og ca 1ss sukrin i stedet. I tillegg rørte jeg inn kosttilskuddet mitt – snakk om lettvint og ikke minst godt!

I morgen står ukens siste styrkeøkt for tur, i tillegg til formsjekk og poseringstrening. Gleder meg til det:) Skal se om jeg klarer å få til noen bilder også!

2 tanker på “Frontflip & grønnsakheaven

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s