Jeg gikk en tur på stien…

I går kveld la jeg meg tidlig, og våknet godt uthvilt i dag tidlig, helt av meg selv. Fantastisk! Jeg sto opp og var ute av døra etter en kjapp påkledning, og startet dagen med en InBody-test. Jeg hadde egentlig tenkt å ta morgencardioen på Ladestien, men det fristet lite å bevege seg langsmed fjorden i regn og 10 grader. Da fristet marka mye mer, og sånn ble det! Nå kan man saktens spørre seg om hvorfor jeg ikke bare tok økta inne på ELIXIA når jeg først var der, men jeg kan egentlig ikke fordra å bruke kondisjonsapparater til annet enn intervalltrening. Det skal med andre ord være ekstremt dårlig vær for at det skjer!

En annen god grunn til å bevege seg ute var jo selvfølgelig for å teste den nye pulsklokka med GPS. Ganske OK å kunne se pulsen opp mot høydekurven for eksempel, og ikke minst farten underveis. Jeg har jo ikke prøvd den på «ordentlig» enda, men sånn det ser ut foreløpig så har jeg det jeg trenger på den! Blir jo nødt til å løpe neste intervalløkt ute også nå, bare for å se liksom:)

Turen i dag gikk på litt sti og litt grusvei og et par turer utenfor stien. Ikke godt å si hvordan jeg havnet der, men jeg ble i alle fall våt nok på beina. Jeg gikk opp til Estenstadhytta, og tok den raske veien ned igjen. Jeg var ute i ca 50 minutter, og det er jo innenfor det daglige målet!

Etter frokost tok jeg turen tilbake til ELIXIA for litt skulderterapi, pluss en egen økt på mage. Den ble ikke supereffektiv de få som var på trening var kjentfolk, men det gjorde ikke så mye i dag. Jeg fikk kjørt ganske tungt, jeg har veldig mye bedre kontakt nå enn jeg har hatt noen gang før, så jeg er ganske spent på hva som skjuler seg under bilringen som fortsatt ligger pent og pyntelig rundt midja mi.

Dagens øvelser på mage:
* rollouts på ball
* peaks på ball
* crunch i kabel
* crunch på ball i kabel
* seteløft+bensenk

Ser at jeg har et meget stort forbedringspotensiale når det kommer til trening av skrå magemuskler, så får vel prioritere det litt fremover!

I morgen blir det venninnetur rundt elva før frokost, veldig greit å forvandle morgenturen til kvalitetstur! Før det venter en god natts søvn, jeg er litt tom nå etter to dager med ikke mindre enn 10 fiskemåltider. Fant også ut at om jeg spiser samme grønnsakmengde ut dietten som det jeg gjør nå, så er det snakk om i overkant av 60 kg. Jeg lurer på når BAMA har tenkt å melde seg som interessert sponsor… Etter to dager med lavt energiinntak ser jeg på mange måter fram til morgendagen, hvor energiinntaket faktisk er det samme som det jeg har hatt disse to dagene til sammen. Alt ekstra fra karbohydrater – det blir som å sitte på en karusell hele dagen det!

2 tanker på “Jeg gikk en tur på stien…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s