Skal – skal ikke

I dag droppet jeg morgencardio for første gang på 3 uker. Det tror jeg ikke hadde noe å si etter en runde på 8 km i går, i tillegg til at jeg er nok så støl etter beinøkta. Det er egentlig ikke så veldig ille, men jeg kjenner det på så mange rare steder. Jeg pleier vanligvis ikke å bli så fryktelig støl, men det endrer seg fort på diett. Noe som tyder på at ting er i ferd med å skje, kanskje?

Jeg var jo på en fotoshoot tidligere i dag, etter at den har blitt utsatt ganske mange ganger av ulike årsaker. Jeg burde jo vært i svimlende god form i dag i forhold til den første datoen vi satte, men som dere vet så har det jo ikke skjedd så mye… Jeg tror mange av bildene ble ganske kule, jeg får et par ferdigredigerte i løpet av dagen og de skal jeg selvfølgelig vise dere! 13 grader i lufta er ikke akkurat optimalt når du skal stå ute i lite klær, men du merker jo ikke hvor kald du er før etterpå. Jeg måtte bare legge meg på sofaen når jeg kom hjem, og ble liggende under pleddet en times tid. Der og da var jeg ganske bestemt på at jeg ikke kom til å løpe noen intervaller i dag i alle fall!

Men nå sitter jeg her da, med en kaffekopp og skal straks skifte fra joggebukse til tights. Noe i meg har lyst til å bevege litt på seg, og selv om det sikkert ikke hadde skadet med en 100% hviledag så blir ikke det i dag. Det er godt at veien er kort fra «skal ikke» til «skal». Det hadde vært verre den andre veien! Etterpå venter planlegging av reunion for Strinda Class of 2002, før turen igjen går til Frosta. Det er kanskje ikke så mye å finne på der når det er dårlig vær, men det er ikke akkurat mye sommerferie å sitte i sofaen hjemme heller! I helgen er det festival der, og dit har jeg tenkt å ta meg en tur:) Og selv om været ikke er meldt så veldig bra, så håper jeg på noen flere sånne kvelder…
I tillegg skal jeg spise bare friske grønnsaker, noen små gleder må man ha på denne nazi-dietten. Faktisk, så tenker jeg å ta med meg badevekta denne gangen, for jeg er sååå spent på hvordan målene blir til helgen! Ingen slinger i valsen nå, nei:)

Men nå er det løpesko på – ut å… LØP!

1 tanke på “Skal – skal ikke

  1. Motivasjonen svinger litt er helt normalt når en velger og stille både vår og øst i samme år.
    Har selv hatt en liten motivasjonsknekk, men er tilbake for fullt igjen nå. Masse mot og mye selvbeherskelse

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s