Carpe Diem

Hvem trenger vel reise til en fornøyelsespark, når det går så opp og ned fra dag til dag? Det er som å sitte på en berg- og dalbane. Med bind for øynene og dobbel hørselvern.

Jeg kom meg ut og løp intervaller i går, og det gikk i grunnen ganske greit. Men resten av kvelden? Jeg følte meg som en halvt levende/halvt død organisme som til tider hadde mer enn nok med å puste. (Nå overdriver jeg selvfølgelig litt, men som de fleste kanskje vet liker jeg å sette ting litt på spissen…) Etter at jeg hadde lagt meg hadde jeg følelsen av at jeg faktisk var for sliten til å gå fra våken til sovende tilstand. Ganske sykt. Jeg våknet et par ganger i løpet av natten også, uten å være helt våken, men også ute av stand til å bare sovne igjen.

Men når jeg endelig våknet – av meg selv – og kom meg opp, så var det som en ny energi fra en eller annet utenomjordisk galakse tok bosted i meg. Jeg hadde en fin runde rundt elva før frokost med trivelig selskap, og har ryddet og vasket som en ekte superhelt her hjemme etterpå. Det er bare å utnytte energien og tiltakslysten når den er der, jeg har fått gjort flere ting som jeg har utsatt i ikke bare en halv, men en hel evighet. Selv om «overlevelse» er et stikkord til tider, så trøster jeg meg med at det antakelig er vel så bra å leve på denne måten, som på «student-dietten» (tørre brødskiver, knekkebrød med tubeost, pasta, Grandiosa og fylla 2-3 dager i uka med påfølgende kebab). Vi utsatte (skal jeg si heldigvis?) nemlig Frosta-turen til i dag, så jeg og Mor kjører om ikke så lenge.

Tenkte bare jeg skulle vise dere et par av bildene fra fotoshooten i går før jeg reiser og blir mobilblogger igjen for noen dager:
                                       
Bildene er tatt av www.tilphoto.com

 

Ikke noen panserform akkurat, men jeg får tenke at jeg helt sikkert ser sunn og frisk ut. Jeg er nok litt småskadet i hodet i forhold til egen kropp, for jeg har vel ingen grunn til å gå rundt og føle meg direkte feit (selv om det er noen, uten å nevne navn, som synes jeg burde være litt stressa i forhold til sceneformen siden det tyyyter ut over kanten på buksa). 10 uker igjen – om det bare snart løsner litt nå så er det fortsatt nok tid! Det blir hardt, JA, men jeg er forberedt! Soon-to-be-lean, allready-fighting-fitness-machine…

De neste dagene skal jeg bruke til å slappe av, trene, sove, spise, lese, ligge i badekaret, kanskje hoppe litt på trampoline, gå på rollerblades og fortsette feriemodusen på generell basis. Fikk to magasiner i posten i dag, og de har jeg tenkt å lese fra perm til perm. Fortsatt to uker igjen til jeg begynner på jobb, og begge deler er heeelt greit.
Ha en fortsatt fin onsdag, jeg mobilblogger videre fra lykkeland♥

2 tanker på “Carpe Diem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s