Du blir hva du spiser – del 2

Om du ikke allerede visste det: hvis du spiser mye mat, så blir du mett. Spiser du veldig mye mat, så blir du veldig mett.

Dagen i dag har vært litt rar. Jeg dro på trening litt senere en  jeg hadde tenkt, tok litt sol etter økta og var derfor hjemme mye senere enn jeg hadde tenkt.

Det jeg tydeligvis ikke hadde tenkt på var fordelingen av mat utover dagen. Sparte «litt» for mye til etter trening, så i kveld føler jeg bare at jeg har spist og spist… og spist og spist… Litt annen strategi på søndag tenker jeg, så får jeg bare nyte de 10 fiskemåltidene som venter i mellomtiden som best jeg kan.

Men selv om jeg ikke spiste så mye som jeg burde før trening, så ble det langt fra noen dårlig økt. I dag hang jeg 10 kg i beltet på allerede på første sett med dips, og jeg kom meg brukbart gjennom. Manglet til sammen 3 reps på de 4 rettene (8×4), neste uke vil jeg klare alle! Da er kanskje jeg litt lettere også…

image

Det ser nemlig ut til at det finnes en naturlig forklaring på hvorfor det har vært litt stillstand. Jeg venter med veiing og måling til søndag, for jeg tror ikke at kveldens voldsomme oppkarbing vil gi verdens mest reelle sammenlikningsresultater i morgen tidlig. Jeg hadde ikke blitt sur om noen spurte meg om jeg var gravid akkurat nå for å si det sånn… Jeg har «snikveid» meg i dag, og jeg kan vel si så mye som at det går riktig vei!

Nå skal jeg velte meg i seng, og lade batteriene til morgencardiointervall i morgen tidlig. Skal vurdere en mageøkt utpå dagen også, i alle fall om den ikke er like mye i veien som nå!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s