Du blir hva du spiser – hva vil du være?

Jeg vil være biff! Og så vil jeg i tillegg være et søtt lite drops:) Men det får bli senere…

For nå er jeg dorsk som en torsk et par dager, og en puslete liten kylling den neste. Å sånn går no dagan…

I dag har jeg i tillegg utnevnt meg selv til både suppegjøk og kålhue i et og samme måltid – så det er jammen bra det er ferie og jeg befinner meg på landet langt fra folk! 🙂

Lunsjen i dag ble nemlig grønnsaksuppe med kylling. Kanskje ikke så fryktelig spennende, men veldig godt som en variasjon til stekt kylling som resten av dagens måltider fort blir bestående av disse dagene.

Jeg kokte opp vann med litt suppebuljong før jeg tilsatte knutekål, sommerkål, blomkål, kålrabi pluss litt gulrot (som var oppe av jorda knapt et minutt før den havnet i kjelen). Jeg lot grønnsakene koke seg møre sammen med laubærblad og hele pepperkorn før jeg tilsatte små biter av kyllingfilet som jeg lot trekke til de var ferdige.

Siden jeg har over 8(!!!) ganger så mye ris på menyen i dag som på torskedagene så blandet jeg i litt av det etter at bildet ble tatt. 3 fulle tallerkener med suppe ble det, så nå er jeg ganske så mett!

Nå skal jeg bare la maten synke ned og energien inn, før jeg tar turen på trening. I dag er det faktisk kyllingbrystet som skal til pers sammen med triceps, så det passer jo fint!

En fantastisk dag ønskes dere fra fantastiske Frosta!

2 tanker på “Du blir hva du spiser – hva vil du være?

    • Jeg tror det:) Har stått relativt stille litt for lenge i forhold til vekt og mål, men enkelte ting som tyder på at det har sin naturlige forklaring gitt! Det bør skje ganske mye den neste uka, hvis ikke spørs det om det blir litt for hardt… Men det tenker jeg ikke på enda:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s